Webhosting

Webshop webhosting

Wij bieden betrouwbare, gebruiksklare en snelle webhosting pakketten aan welke geschikt zijn voor elk soort webshop. Hier vertellen we u meer over wat u krijgt als u voor één van onze pakketten kiest.

← Webhosting pakketten


Alles voor uw webshop

Alles voor uw webshop Op onze webhosting pakketten kunt u met een gerust hart een webshop plaatsen. We bieden ondersteuning voor alle populaire softwarepakketten zoals Magento, Prestashop en Woocommerce.

Met behulp van Installatron installeert u deze, en vele andere pakketten, zonder enige kennis binnen een minuut uw webhosting pakket en kunt u direct aan de slag.

We maken dagelijks een back-up zodat een recentie kopie van uw webshop in het geval van een probleem veilig op een andere server in ons opgeslagen staat. Voert u zelf onderhoud uit aan uw website dan kunt u vooraf een back-up maken.

Dankzij Litespeed is uw webshop goed bereikbaar en laadt deze supersnel. Maakt u gebruik van één van de plug-ins welke Litespeed ter beschikking stelt dan geeft u uw webshop een power boost en haalt u het meeste uit uw webhosting pakket.


Altijd bereikbaar

Altijd bereikbaar Voor een webshop is het natuurlijk anders dan bij een “normale” website uitermate belangrijk dat deze 525.600 minuten per jaar probleemloos te bezoeken is. Downtime kost immers geld.

We besteden veel tijd en zorg aan het voorkomen voor problemen en onderhouden onze systemen regelmatig zodat deze veilig en up-to-date zijn.

Als er dan toch een probleem is communiceren we duidelijk en helder doormiddel van onze statuspagina en zijn we 24 uur per dag telefonisch bereikbaar.
Laat ons u adviseren

Laat ons u adviseren

Heeft u een al bestaande webshop met duizenden producten en bezoekers en bent u opzoek naar advies over de meest geschikte hosting oplossing? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Met jarenlange ervaring kan ons team u altijd van een passend advies voorzien. Wij denken met u mee zodat u uitkomt bij de meest geschikte oplossing voor uw webshop.Meer dan compleet

Meer dan compleet

Onze webhosting pakketten zijn meer dan compleet, betrouwbaar en u kunt na bestelling binnen 5 minuten aan de slag.

Een aantal andere kenmerken van onze webhosting pakketten:Stuur ons een bericht