Niet goed, geld terug garantie

Uw tevredenheid is voor ons van groot belang. We zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u volkomen tevreden bent. Bent u dat om welke reden dan ook niet, dan krijgt u binnen 30 dagen zonder “moeilijk” te doen uw geld terug.

Klant tevredenheid

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.2 en 100% zal ons aanbevelen. Een klant- en servicegerichte aanpak is onze USP. We gaan ver om het onze klanten naar hun zin te maken. We zijn pas tevreden als u, de klant, dat ook bent.

Bent u niet tevreden?

Bent u ondanks onze beste inspanningen toch niet tevreden laat dit ons dan weten. Wij zullen een ultieme poging doen om het u alsnog naar uw zin te maken en we gebruiken uw feedback om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Wij storten uw geld terug

Als u toch gebruik wilt maken van onze Niet Goed, Geld Terug garantie dan hoeft u hiervoor enkel contact met ons op te nemen. Wij storten het aankoopbedrag, zonder vragen, aan u terug. Uw feedback wordt op prijs gesteld.

Over uw domeinnaam

We storten het aankoopbedrag minus de kosten van de Domeinnaam aan u terug. Deze Domeinnaam blijft van u en kan met behulp van onze Managed DNS of Doorstuurservice naar een andere server of webadres worden verwezen.

Kies uw webhosting pakket

Dankzij onze Niet Goed, Geld Terug garantie kunt u onze webhosting en reseller webhosting pakketten zonder enig risico uitproberen. We zullen hard werken voor uw volle tevredenheid.


Stuur ons een bericht