Niet Goed, Geld Terug garantie

Onze Webhosting pakketten worden geleverd met een Niet Goed, Geld Terug Garantie. Ons doel is om u uitsluitend betrouwbare producten met de allerbeste service te leveren. We worden oprecht blij als we een klant naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Bent u, om wat voor reden dan ook, niet tevreden dan horen we dit graag. Sluit het door u bestelde Webhosting pakket niet aan op hetgeen wat u zoekt dan krijgt u binnen 30 dagen, zonder vragen, uw geld terug.

100% Tevreden

Wij zorgen ervoor dat u tevreden bent

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.2 en 100% zal ons aanbevelen. Een klant- en servicegerichte aanpak is onze USP. We gaan ver om het onze klanten naar hun zin te maken. We zijn pas tevreden als u, de klant, dat ook bent.

Ontevreden

Vertel ons waarom u niet tevreden bent

Bent u ondanks onze beste inspanningen toch niet tevreden laat dit ons dan weten. Wij zullen een ultieme poging doen om het u alsnog naar uw zin te maken en we gebruiken uw feedback om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Geld Terug

Binnen 30 dagen zonder vragen uw geld terug

Als u toch gebruik wilt maken van onze Niet Goed, Geld Terug garantie dan hoeft u hiervoor enkel contact met ons op te nemen. Wij storten het aankoopbedrag, zonder vragen, aan u terug. Uw feedback wordt op prijs gesteld.

Domeinnaam

Uw Domeinnaam is een persoonsgeboden product

We storten het aankoopbedrag minus de kosten van de Domeinnaam aan u terug. Deze Domeinnaam blijft van u en kan met behulp van onze Managed DNS of Doorstuurservice naar een andere server of webadres worden verwezen.

U kunt er ook voor kiezen om de Domeinnaam naar een ander verhuizen.

Over ons

We zijn een servicegerichte hosting provider uit Zwijndrecht met meer dan 12 jaar ervaring.

Bij ons kunt u onder andere terecht voor een groot assortiment betaalbare Domeinnamen, betrouwbare Webhosting-, Managed Premium en Power VPS- en uitgebreide Colocatie pakketten.

Ondersteuning

We zijn op het moment gesloten. Morgen zijn we om 9:00 weer geopend. U kunt ons e-mailen of een nieuw ticket openen.

Volg ons op Google

INteracteer met ons