Webhosting

Managed webhosting

Al onze webhosting pakketten zijn managed. Dat betekent simpel gezegd dat wij zorgen voor de techniek en uw webhosting pakket gebruiksklaar aan u opleveren. Zo kunt u direct aan de slag met uw website.

← Webhosting pakketten


Wat is managed?

Wat is managed? Managed is een brede term in de hosting markt en kan om die reden bij verschillende providers verschillende dingen betekenen. Van management op server tot websiteniveau.

Bij ons betekent het dat wij een compleet kant-en-klaar webhosting pakket aan u leveren waarop u direct aan de slag kunt met uw website of websites.

Onze webhosting pakketten worden aangeboden onder de noemer “compleet” en dat is dan ook precies hetgeen waar wij naar streven als wij u een webhosting pakket leveren. Wij zorgen ervoor dat alles wat u nodig heeft om een website of applicatie te bouwen standaard is inbegrepen.

Denk aan snelheid met behulp van Litespeed webserver, dagelijkse back-ups, een professionele spamfilter, gratis SSL-certificaat, Installatron met 75+ eenvoudig te installeren applicaties en gegarandeerde server capaciteit.


Wij zijn er voor u

Voordelen van containers We zijn pas tevreden als u dat ook bent. Om die reden zijn we continu bezig met het verbeteren en verfijnen van onze hosting diensten. Klanten geven ons een 4,9 uit 5 op Hostingvergelijker.nl

Onze medewerkers staan zowel binnen als buiten kantooruren voor u klaar. Als u een vraag heeft, als wij u ergens bij kunnen helpen of als u op zoek bent naar advies dan kunt u op de knop rechts onderaan klikken om direct contact op te nemen.

In het geval van een (server of netwerk) storing kunt u ons, na het doorlopen van het daarvoor bedoelde stappenplan, telefonisch bereiken op een speciaal daarvoor ingericht telefoonnummer (24x7x356) en terecht op onze statuspagina .
Maatwerk hosting

Maatwerk hosting

Als u op zoek bent naar een specifieke hosting oplossing en als u hiervoor bepaalde "harde" wensen en eisen heeft dan kunt u altijd contact met ons opnemen. We staan zowel binnen als buiten kantooruren voor u klaar.

Wij helpen u graag bij uw zoektocht naar de meest geschikte oplossing voor u.

Met meer dan 17 jaar aan kennis en ervaring kunnen wij u adviseren (en assisteren) bij het maken van een keuze zodat u de best passende hosting oplossing vindt.Meer dan compleet

Meer dan compleet

Onze webhosting pakketten zijn meer dan compleet, betrouwbaar en u kunt na bestelling binnen 5 minuten aan de slag.

Een aantal andere kenmerken van onze webhosting pakketten:Stuur ons een bericht