Webhosting

Magento webhosting

Magento wordt door veel webbouwers gebruikt als de basis voor webshops. Magento heeft een aantal technische eisen waardoor het zoeken van een geschikte hosting dienst soms lastig kan zijn.

← Webhosting pakketten


Over Magento

Over Magento Magento is een e-commerce-platform en bestaat sinds 31 maart 2008. Het softwarepakket is vandaag de dag in handen van Adobe. Volgens marktonderzoek is het marktaandeel van Magento onder de 10 meest populaire e-commerce-platformen 29,1%.

Mede door zijn populariteit van onder websitebouwers, is er een grote community waardoor er niet alleen veel info maar ook talloze extensies te downloaden zijn.

Magento stelt eisen aan de hosting omgeving en gebruikt relatief veel server capaciteit. We adviseren dan ook minimaal een Webhosting Completer en liever nog een Webhosting Compleetst pakket aan te schaffen voor uw webshop.

Deze pakketten bieden SSH-toegang (op gebruikersniveau) en u kunt doormiddel van de command line Composer gebruiken. Tegen een maandelijkse meerprijs is ook het gebruik van Elasticsearch op een apart hiervoor ingerichte server mogelijk.


Magento + webhosting

Magento + webhosting Net zoals bij andere softwarepakketten kunt u ook Magento met behulp van Installatron binnen enkele minuten op uw webhosting pakket installeren zodat u direct aan de slag kan.

De LiteMage voor Magento extensie integreert direct met Litespeed webserver welke op al onze servers aanwezig is. Hierdoor kunt u de performance van uw Magento webshop binnen enkele minuten al een aanzienlijke boost geven.

De container waarin uw website draait wordt automatisch geoptimaliseerd voor het gebruik van Magento. Dit verbetert de snelheid en vermindert het gemiddelde verbruik waardoor u meer bezoekers gelijktijdig op uw webshop kunt verwelkomen.
Wel overwogen kiezen

Wel overwogen kiezen

Het kiezen van de voor u meest geschikte hosting oplossing zeker in het geval van een grote Magento webshop kent best wel wat haken en ogen.

Onze medewerkers staan voor u klaar. Vertel ons meer over uw webshop en samen gaan we op zoek naar de meest geschikte hosting oplossing.

Dit hoeft niet een webhosting pakket maar kan ook een eigen server (Managed VPS) zijn.Meer dan compleet

Meer dan compleet

Onze webhosting pakketten zijn meer dan compleet, betrouwbaar en u kunt na bestelling binnen 5 minuten aan de slag.

Een aantal andere kenmerken van onze webhosting pakketten:Stuur ons een bericht