Joomla hosting

Joomla hosting met alles erop en eraan. Met de 1-click app installer installeert u Joomla in minder dan een minuut zonder dat u hiervoor technische kennis nodig heeft. Na installatie kunt u direct met uw nieuwe website aan de slag. Onze Joomla hosting pakketten worden verder geleverde met een Domeinnaam naar keuze, professionele Spamfilter, Softwarelekken scanner, Nederlands controlepaneel en nog veel meer. Kortom, alles wat U nodig heeft voor uw website.

We bieden op dit moment 25% korting op de aanschaf van een webhosting pakket op ons 'Webhosting nieuw'-platform. Klik hier voor meer informatie

Over Joomla! ™

Gratis meegeleverd bij onze Webhosting pakketten

Ongeveer 20% van onze klanten maakt op hun Webhosting pakket gebruik van Joomla! ™ als basis voor zijn of haar website. Joomla! ™ is een bekroont Content Management Systeem (CMS) dat als basis kan fungeren voor uw website of applicatie.

Joomla! ™ behoort tot één van de meeste populaire CMS pakketten ter wereld en wordt door honderdduizenden al dan niet miljoenen websites ‘achter de schermen’ gebruikt. Ook is Joomla! ™ open source, gratis te downloaden en door iedereen te gebruiken.

Door het groot schalig gebruik van Joomla! ™ zijn er honderdduizenden plug-ins en thema's voor te vinden op het internet, veel van deze uitbreidingen zijn ook gratis te gebruiken.

Voordelen

Daarom host u uw Joomla! ™ website bij ons

Over ons

We zijn een servicegerichte hosting provider uit Zwijndrecht met meer dan 12 jaar ervaring.

Bij ons kunt u onder andere terecht voor een groot assortiment betaalbare Domeinnamen, betrouwbare Webhosting-, Managed Premium en Power VPS- en uitgebreide Colocatie pakketten.

Ondersteuning

We zijn op het moment gesloten. Maandag zijn we om 9:00 weer geopend. U kunt ons e-mailen of een nieuw ticket openen.

Volg ons op Google

INteracteer met ons