Webhosting

Joomla webhosting

Joomla is naast Wordpress één van de meest populaire CMS-pakketten om een website mee te bouwen. Het pakket wordt door vele tienduizenden webbouwers gebruikt als basis voor hun website.

← Webhosting pakketten


Over Joomla

Over Joomla Joomla is na Wordpress één van de meest populaire CMS-pakketten ter wereld waarmee relatief eenvoudig zonder al te veel technische kennis een goed uitziende website kan worden gebouwd.

Joomla heeft een brede online community en mede hierdoor zijn er op het internet tienduizenden vaak gratis te gebruiken thema’s en extensies te downloaden.

Joomla is out-of-the-box voorzien van functies voor het publiceren van nieuws, het onderhouden van een blog, het opzeggen en gebruiken van een forum, een RSS-feed en het houden van verschillende (eenvoudige) enquetes (polls).

Net als bij Wordpress optimaliseren onze pakketten zich automatisch zodat deze zo optimaal mogelijk kunnen worden gebruikt voor vrijwel elk soort Joomla website.


Joomla + webhosting

Joomla + webhosting Met Installatron installeert u in minder dan een minuut en zonder enige technische kennis eenvoudig uw eigen Joomla website. Na installatie kunt u inloggen en direct aan de slag.

Met LitesSpeed Cache voor Joomla haalt u zonder al te veel moeite het hoogst haalbare uit uw webhosting pakket en de aan u gegarandeerde server capaciteit.

De container waarin uw webhosting pakket draait wordt na installatie van Joomla op uw webhosting pakket automatisch geoptimaliseerd voor het gebruik hiervan.
Daarom kiest u voor ons

Daarom kiest u voor ons

We vatten het nog even kort voor u samen: We hosten duizenden Joomla websites, hebben jarenlange ervaring en bieden een automatisch voor Joomla geoptimaliseerde hosting omgeving voor uw website.

Als u er niet zeker van bent dat één van onze webhosting pakketten geschikt is voor uw Joomla website dan kunt u deze 30 dagen verplichtingsvrij uitproberen.

Als u op zoek bent naar (vrijblijvend) advies, een vraag hebt of als wij u ergens bij kunnen helpen dan staan wij zowel binnen als buiten kantooruren voor u klaar.Meer dan compleet

Meer dan compleet

Onze webhosting pakketten zijn meer dan compleet, betrouwbaar en u kunt na bestelling binnen 5 minuten aan de slag.

Een aantal andere kenmerken van onze webhosting pakketten:Stuur ons een bericht