Altijd een back-up met Jetbackup

We maken dagelijks een back-up van uw Webhosting of Reseller pakket. Deze back-ups worden veilig op een andere locatie opgeslagen en kunnen met Jetbackup via het webhosting controlepaneel worden gedownload of hersteld.

Back-ups zijn een belangrijk onderdeel van elke hostingdienst. Niets is immers zo vervelend als het verliezen van uw website, e-mail, databases en andere accountdata.

Om die reden maken we afhankelijk van het Webhosting of Reseller pakket welke u bij ons afneemt dagelijks een back-up en bewaren we deze veilig op een andere locatie voor een periode van 7, 14 of 28 achtereenvolgende dagen. Met behulp van het controlepaneel kunt u niet alleen zelf eerder door ons gemaakte back-ups downloaden maar kunt u deze ook direct herstellen.

Of het nu gaat om een enkel bestand, meerdere folders-, databases- of e-mailadressen, met Jetbackup kunt u heel specifiek, snel en gemakkelijk door de door ons eerder gemaakte back-ups bladeren en snel terugvinden/veiligstellen waar u naar op zoek bent.

Webhosting controlepaneel

Via het webhosting controlepaneel kunt u eerder door ons gemaakte back-ups bekijken, downloaden en herstellen. Als u voor kiest om direct te herstellen dan kunt u de voortgang van dit herstel via het controlepaneel volgen.

Webhosting controlepaneel

Bladeren door back-ups

Het is mogelijk om eerder gemaakte back-ups te openen en online te bekijken. Zo kunt u een bestand, folder, e-mailadres of database kiezen en heel specifiek data herstellen. Als u het liever downloadt dan kan dat ook.

Bladeren door back-ups

Veilig opgeslagen

We zorgen ervoor dat back-ups altijd op een andere locatie dan die van de webhosting server opgeslagen worden, ook beveiligen we back-ups met een encryptie sleutel waardoor de back-up data veilig is én blijft.

Veilig opgeslagen

Back-ups bewaren

Als u een oudere back-up wilt bewaren dan kunt u deze “locken”, de back-up zal dan niet automatisch worden overschreven als deze te oud is. Zo blijft de back-up bewaard en kunt u deze later alsnog gebruiken.

Back-ups bewaren

Kunnen we u helpen?

Wilt u vrijblijvend advies bij uw pakket keuze? Gebruik de blauwe knop rechtsonderaan onze website om direct contact met ons op te nemen.


Direct aan de slag

Heeft u een keuze gemaakt? Gebruik dan de onderstaande knop om een webhosting pakket te bestellen. U kunt direct aan de slag!


Stuur ons een bericht