1-klik installatiesoftware: Installatron

Met de gratis 1-klik installatiesoftware Installatron kunt u meer dan 75 verschillende applicaties zonder dat u daar technische kennis voor nodig heeft met enkele muisklikken op uw webhosting pakket installeren.

We willen het voor u zo makkelijk mogelijk maken om een professioneel uitziende website te bouwen zonder dat u daar enige technische kennis voor nodig hebt. Vandaar dat we de 1-klik installatiesoftware Installatron gratis meeleveren bij elk Webhosting en Reseller Webhosting pakket. Met Installatron kunt u populaire softwarepakketten zoals Wordpress, Joomla, Drupal en Prestashop binnen enkele minuten op uw pakket installeren.

Nadat u één of meerdere softwarepakketten heeft geïnstalleerd kunt u deze direct gebruiken. Installatron biedt ook eenvoudig te gebruiken opties voor het beheer, onderhoud en back-uppen van alle eerder door u geïnstalleerde applicaties, hierover leest u verderop op deze pagina meer.

Naast de hierboven veel gebruikte softwarepakketten zoals Wordpress zijn er nog zo’n 75 andere welke u met Installatron kunt installeren: Klik hier voor een volledig overzicht →

Heeft u advies nodig of wilt u graag meer informatie over het maken van een eigen website? Gebruik dan de blauwe knop rechts onderaan deze pagina om contact met ons op te nemen.

Installeren

In minder dan een minuut en zonder enige technische kennis installeert u meer dan 75 verschillende softwarepakketten op uw Webhosting- of Reseller Webhosting pakket, daarna kunt u direct aan de slag.

Installeren

Updaten

Als er een update voor een eerder geïnstalleerd softwarepakket beschikbaar is zal Installatron dit aangeven en kunt u direct updaten. Voordat de update wordt uitgevoerd zal er eerst een back-up worden gemaakt.

Updaten

Klonen

Het klonen van een eerder door u geïnstalleerd softwarepakket kan handig zijn als u bijvoorbeeld een testomgeving wilt opzetten, meerdere soortgelijke websites wilt maken of groot onderhoud gaat uitvoeren.

Klonen

Back-uppen

Met Installatron maakt u eenvoudig een back-up van uw website of applicatie. Het maken van een back-up is slim voordat u aan de slag gaat. Gaat er dan wat fout dan kunt u snel en eenvoudig een eerdere back-up herstellen.

Back-uppen

Kunnen we u helpen?

Wilt u vrijblijvend advies bij uw pakket keuze? Gebruik de blauwe knop rechtsonderaan onze website om direct contact met ons op te nemen.


Direct aan de slag

Heeft u een keuze gemaakt? Gebruik dan de onderstaande knop om een webhosting pakket te bestellen. U kunt direct aan de slag!


Chat met ons