#1 Server beveiliging met Imunify360

Met Imunify360 beschermen we uw website tegen virussen, malware en gerichte aanvallen. Op de achtergrond houden we alle server activiteit nauwlettend in de gaten en wordt er automatisch ingegrepen als het mis dreigt te gaan.

We scannen uw website continu op virussen en malware. We houden website en applicatie verkeer grondig in de gaten om te beschermen tegen een mogelijke aanval en we voorkomen dat kwaadwillenden gebruik kunnen maken van een lek in uw website.

Dit alles doen we door het gebruik van Imunify360 in combinatie met een aantal andere softwarepakketten. Imunify360 is inbegrepen bij elk van onze Webhosting en Reseller pakketten en draait automatisch – veelal zonder dat u dat merkt – op de achtergrond mee.

Als er een probleem met uw website of applicatie door ons wordt geconstateerd krijgt u hierover een e-mail en kunt u het gevonden probleem, zoals bijvoorbeeld een met een virus geinfecteerd bestand, met behulp van de Imunify360 plugin gedetailleerd bekijken.

Veel van de problemen welke we opsporen worden automatisch voor u opgelost zodat u hier verder zelf geen aandacht aan hoeft te besteden. Door ons toegepaste oplossingen kunnen via het webhosting controlepaneel worden bekeken en eventueel teruggedraaid.

Captcha en Webshield

Met WebShield voorkomen we aanvallen waarbij kwaadwillende uw website wachtwoord proberen te “kraken”. Bij een bruteforce aanval grijpen we in door vervolgpogingen moeilijker of onmogelijk te maken.

Captcha en Webshield

Malware bescherming

Uw website wordt continu op malware en virussen gecheckt. Vinden we een probleem dan wordt deze automatisch voor u opgelost. Eerder door ons opgeschoonde bestanden kunt u via het controlepaneel bekijken.

Malware bescherming

Machine learning

We gebruiken machine learning en geavanceerde beveiligingregels om uw website tegen de meest voorkomende aanvallen en misbruikpogingen te voorkomen. Deze beveiliging staat aan en vereist verder geen configuratie.

Machine learning

Zo veilig mogelijk

We nemen tientallen maatregelen om uw website te beveiligen waaronder; een geavanceerde (Web Applicatie) firewall, IDS/IPS, virus/malware detectie, proactieve verdediging, patch en reputatie management.

Zo veilig mogelijk

Kunnen we u helpen?

Wilt u vrijblijvend advies bij uw pakket keuze? Gebruik de blauwe knop rechtsonderaan onze website om direct contact met ons op te nemen.


Direct aan de slag

Heeft u een keuze gemaakt? Gebruik dan de onderstaande knop om een webhosting pakket te bestellen. U kunt direct aan de slag!


Stuur ons een bericht