Drupal hosting

Drupal hosting is het ideale onderkomen voor uw Drupal website. Via het bijgeleverde Nederlandstalige controlepaneel installeert u zonder technische kennis in minder dan een minuut Drupal op uw Domeinnaam. Onze Drupal hosting pakketten worden verder geleverd met alles wat u nodig heeft voor uw website. Zo zijn een Domeinnaam naar keuze, Softwarelekken scanner, Dagelijkse back-up met een retentie van 30 dagen en nog veel meer standaard inbegrepen.

We bieden op dit moment 25% korting op de aanschaf van een webhosting pakket op ons 'Webhosting nieuw'-platform. Klik hier voor meer informatie

Uw Webhosting pakket wordt automatisch geoptimaliseerd voor het gebruik van Drupal. Hierdoor draait uw Drupal website als nooit te voren. Snel, stabiel en altijd bereikbaar. Door u een Drupal geoptimaliseerde hosting omgeving aan te bieden haalt u het hoogst mogelijke uit uw Drupal hosting pakket.

Drupal installeren

Het was nog nooit zo makkelijk om een Drupal website op uw webhosting pakket te plaatsen. Met onze 1-click app installer kunt u al binnen een minuut met uw Drupal website aan de slag.

Drupal geoptimaliseerd

Zodra u Drupal op uw Webhosting pakket installeert wordt de virtuele container waarin uw Webhosting pakket is ondergebracht automatisch geoptimaliseerd voor het gebruik van Drupal.

Productie vs staging

Met de handige kopieer functie welke in onze 1-click app installer is inbegrepen kunt u eenvoudig uw Drupal website naar een subdomein kopiëren voor staging en ontwikkeling doeleinde.

Softwarelekken scanner

Elke dag controleren wij uw Drupal website op bekende softwarelekken en malware. Als er een probleem wordt gevonden ontvangt u van ons een e-mail en wordt deze door ons opgelost.

Dagelijkse back-ups

We maken elke dag een back-up van uw Drupal website en slaan deze back-ups 30 dagen lang extern voor u op. Als er iets met uw website fout gaat dan herstellen wij gratis een back-up voor U.

U kunt direct aan de slag

Kies en bestel uw Drupal hosting pakket. Wij zorgen ervoor dat u direct uw inloggegevens van ons ontvangt. Zodra u deze ontvangen heeft kunt u direct aan de slag met uw website.

Over ons

We zijn een servicegerichte hosting provider uit Zwijndrecht met meer dan 12 jaar ervaring.

Bij ons kunt u onder andere terecht voor een groot assortiment betaalbare Domeinnamen, betrouwbare Webhosting-, Managed Premium en Power VPS- en uitgebreide Colocatie pakketten.

Ondersteuning

We zijn op het moment gesloten. Morgen zijn we om 9:00 weer geopend. U kunt ons e-mailen of een nieuw ticket openen.

Volg ons op Google

INteracteer met ons