Webhosting met Cpanel

Het Cpanel controlepaneel is Nederlandstalig, responsive, gemakkelijk in gebruik en erg uitgebreid. Met Cpanel beheert u moeiteloos elk aspect van uw Webhosting pakket vanuit een overzichtelijke interface.

Liever een Webhosting pakket met het Directadmin controlepaneel? Klik dan hier voor meer informatie

Zo ziet het eruit

Hieronder geven we u een korte impressie van hoe het Cpanel controlepaneel voor u als Webhosting klant eruit zal zien:
(Klik hier voor een impressie van het Reseller gedeelte van het Cpanel controlepaneel→)


Cpanel voorpagina (+doorzoekbaar)

Cpanel DNS beheer

Cpanel Imunify360 plug-in

Cpanel bestandsbeheer

Cpanel PHP Selector (Cloudlinux plug-in)

Cpanel Installatron plug-in

Helemaal Nederlands

Veel aanbieders leveren een Engelstalig controlepaneel bij hun pakketten. Wij doen dat nét even anders. Cpanel is Nederlandstalig (Directadmin trouwens ook) en daardoor een makkelijker in gebruik en te begrijpen.

Helemaal Nederlands

Directe toegang tot Back-ups

We maken dagelijks een back-up van uw pakket. Met Jetbackup kunt u via Cpanel deze back-ups bekijken, downloaden en indien nodig herstellen. Jetbackup is een plug-in en wordt bij elk Webhosting pakket meegeleverd.

Directe toegang tot Back-ups

Actueel vebruik

Cpanel geeft u rechts van de pagina inzage in het verbruik van uw pakket. Niet alleen schijfruimte en dataverkeer, maar ook CPU-gebruik, geheugen verbruik en het aantal actieve processen worden getoond.

Actueel verbruik

MailScanner Spamfilter

Met MailScanner kunt u per domeinnaam uw spamfilter instellen en aangeven wat er met ontvangen spam en phising berichten moet gebeuren. U vindt MailScanner onder het kopje EMAIL op de Cpanel voorpagina.

MailScanner Spamfilter

Push en Pull met Git

Git™ Version Control stelt u in staat om het gebruik van zogeheten Git opslagplaatsen via Cpanel te automatiseren. Zo kunt u pull en push acties programmeren en deze automatisch uit laten voeren.

Push en Pull met Git

Uw eigen stijl

U kunt Cpanel geheel naar eigen wens aanpassen. Zo zijn er 4 verschillende thema’s waaruit u kunt kiezen – waaronder een meer klassieke- en dark mode variant. Ook kunt u diverse menu’s zelf opnieuw indelen.

Uw eigen stijl

Direct aan de slag

Heeft u een keuze gemaakt en wilt u direct aan de slag met uw webhosting pakket? Gebruik dan de oranje knop om direct te bestellen. U kunt al binnen 15 minuten met uw pakket aan de slag!


Stuur ons een bericht