Cloudlinux website containers

We plaatsen elk Webhosting en Reseller pakket in een eigen website container. Deze website container is voorzien van een gegarandeerde hoeveelheid server resources zoals CPU kracht, geheugen, schrijf- en leessnelheid.

Met Cloudlinux delen we een server op in verschillende “hokjes”, kleine virtuele servertjes. Elke Webhosting en Reseller klant krijgt een eigen “hokje” met een garandeerde hoeveelheid server capaciteit waarin zij hun website of applicatie kunnen draaien.

De hoeveelheid beschikbare capaciteit (CPU, geheugen, schrijf/leessnelheid, processen) is afhankelijk van het pakket waarvoor u kiest. Als u hulp of advies nodig hebt bij het uitkiezen van een Webhosting of Reseller pakket dan kunt u de ronde blauwe knop rechtsonderaan deze pagina gebruiken om direct contact met ons op te nemen.

De server capaciteit welke zit inbegrepen bij ons kleinste pakket Compleet is over het algemeen meer dan genoeg voor zo’n 90% van onze klanten. Heeft u een grotere webwinkel of drukbezochte website dan kan Completer of zelfs Compleetst beter geschikt voor u zijn.

Ook als u Magento gebruikt dan adviseren wij u minimaal een Completer pakket aan te schaffen.

Kies zelf uw PHP versie

Via de PHP Selector in het controlepaneel kiest u zelf welke PHP-versie er op uw pakket wordt gebruikt, welke PHP extensies er beschikbaar zijn en welke waarden u aan bepaalde PHP instellingen meegeeft.

Kies zelf uw PHP versie

Inzage in uw verbruik

Resource Usage in het controlepaneel geeft u een beeld van uw huidige verbruik en maakt uw historisch verbruik doorzoekbaar. Ook als er zich problemen hebben voorgedaan dan worden die hier benoemd.

Inzage in uw verbruik

Schaalbare capaciteit

Afhankelijk van het door u gekozen pakket heeft u tot wel 2 CPU cores, 2048 MB geheugen en een schrijf/leessnelheid van 35mb/s tot u beschikking. Ideaal voor grote webwinkels en druk bezochte websites.

Schaalbare capaciteit

Veilig en gescheiden

Containers zijn veilig, elke klant heeft zijn of haar eigen container en kan hierdoor de performance voor andere klanten niet nadelig beïnvloeden of bij bijvoorbeeld een fout de server overbelasten en onbereikbaar maken.

Veilig en gescheiden

Kunnen we u helpen?

Wilt u vrijblijvend advies bij uw pakket keuze? Gebruik de blauwe knop rechtsonderaan onze website om direct contact met ons op te nemen.


Direct aan de slag

Heeft u een keuze gemaakt? Gebruik dan de onderstaande knop om een webhosting pakket te bestellen. U kunt direct aan de slag!


Chat met ons