Webhosting

Webhosting beveiliging

Wij doen onze uiterste best om onze webhosting servers zo goed mogelijk te beveiligen zonder dat u hier zelf last van hebt. Hiervoor passen we diverse zichtbare een onzichtbare maatregelen toe.

← Webhosting pakketten


Beveiliging op #1

We doen onze best om uw webhosting pakket zo goed mogelijk te beveiligen.

Beveiliging op #1 Beveiliging is een belangrijk deel van elk soort hosting dienst. Om die reden besteden wij veel tijd aan het zo goed mogelijk beveiligen van onze servers en daarmee (indirect) de websites van onze klanten.

Onze servers zijn voorzien van diverse zichtbare en onzichtbare veiligheidsmaatregelen welke kwaadwillende buiten de deur moeten houden.

Zo is elke server voorzien van Imunify360 welke o.a. bestaat uit onder andere een geavanceerde (web application) firewall, virusscanner en malware checker.

Binnenkomend verkeer op de server wordt constant geanalyseerd en schadelijk verkeer wordt in meer dan 90% van de gevallen automatisch geblokkeerd. Als verkeer als “verdacht” wordt aangemerkt dan krijgt de aanvragen bijvoorbeeld een CAPTCHA challenge voordat toegang tot de server of website wordt toegestaan.


Inzage bij problemen

Inzage bij problemen Met behulp van het webhosting controlepaneel heeft u inzage in de schadelijke bestanden, e-mails en website onderdelen welke onze scanner op uw webhosting pakket heeft gevonden.

Zodra er een virus, malware of ander soort kwaadaardig bestand wordt gevonden zullen we automatisch proberen het probleem op te lossen.

Als dat niet mogelijk is ontvangt u een e-mail over een potentieel probleem op uw webhosting pakket zodat u zelf actie kunt ondernemen.

Door automatisch schadelijk verkeer te blokkeren kunnen we veelal voorkomen dat de server capaciteit welke aan de website container van uw webhosting pakket is gekoppeld volloopt en uw website hierdoor langzaam of onbereikbaar wordt.

Als u onverhoopt toch een serieus probleem met uw website heeft dan kunt u gebruik maken van de premium dienst “Website probleem oplossen”.

Hierbij zal een medewerker, zo snel als dat mogelijk is, grondig uw website doorlichten en geconstateerde problemen zo goed mogelijk oplossen.
Beveiliging voor uw server

Beveiliging voor uw server

Als u uiteindelijk doorgroeit naar één van onze Managed VPS pakketten dan wordt ook deze standaard - zo goed als mogelijk is - beveiligd met onder andere ConfigServer Security & Firewall (CSF) .

Daarnaast kan er op verzoek een IP whitelist worden ingesteld voor belangrijke onderdelen van de server, denk hierbij aan controlepaneel, FTP en SSH toegang.

Tegen betaling kan ook uw eigen server voorzien worden van Imunify360, of een individuele website van Cloudflare, welke wij voor u zullen instellen en onderhouden.Meer dan compleet

Meer dan compleet

Onze webhosting pakketten zijn meer dan compleet, betrouwbaar en u kunt na bestelling binnen 5 minuten aan de slag.

Een aantal andere kenmerken van onze webhosting pakketten:Stuur ons een bericht