Webhosting

Webhosting back-up

We maken dagelijks een back-up van uw webhosting pakket en slaan deze back-up veilig op een andere server voor u op. Via het controlepaneel kunt u eerder gemaakte back-ups downloaden en herstellen.

← Webhosting pakketten


Back-ups welke wij maken

Back-ups welke wij maken We maken dagelijks een back-up van alle data op uw webhosting pakket. Uw websites, e-mail, databases… alles wordt geback-upt en veilig opgeslagen op een andere server.

Met behulp van het webhosting controlepaneel kunt u eerder gemaakte back-ups bekijken en kunt u deze downloaden en/of herstellen.

We luisteren goed naar de wensen van u als klant. Uw feedback en de feedback van andere klanten wordt gebruikt om de back-ups die we opslaan steeds te verbeteren.

Dit zijn de herstelpunten welke wij voor webhosting klanten opslaan:

  • We maken dagelijks een back-up (7×)
  • We maken wekelijks een back-up (4×)
  • We maken maandelijks een back-up (6×)

De back-up functie in het webhosting controlepaneel heet "Jetbackup"

Back-ups worden gemaakt op basis van het best effort principe, hoewel het vrijwel nooit voorkomt kan er ook bij ons iets misgaan en adviseren wij u altijd zelf minimaal één back-up lokaal op te slaan (Zie: Zelf back-ups maken)


Zelf back-ups maken

Zelf back-ups maken We adviseren altijd voordat u aan uw website gaat werken zelf een back-up te maken.

Mocht er dan tijdens uw werkzaamheden iets misgaan dan kunt u altijd terug naar een moment net voordat u aan de slag ging met uw website.

Het zelf maken of herstellen van een back-up doormiddel van het bijgeleverde webhosting controlepaneel is eenvoudig en u ontvangt bericht zodra deze klaar is.
Back-ups en schijfruimte

Back-ups en schijfruimte

De back-ups welke wij voor u maken worden elders opgeslagen en hebben geen invloed op de schijfruimte van uw webhosting pakket.

Back-ups welke u zelf maakt worden op uw pakket opgeslagen en hebben hierdoor wel invloed op de schijfruimte van uw webhosting pakket.Meer dan compleet

Meer dan compleet

Onze webhosting pakketten zijn meer dan compleet, betrouwbaar en u kunt na bestelling binnen 5 minuten aan de slag.

Een aantal andere kenmerken van onze webhosting pakketten:Stuur ons een bericht