Keuze uit meer dan 125 applicaties

Onze webhosting pakketten worden geleverd met meer dan 125 gebruiksklare applicaties. Dit betekend dat u populaire applicaties zoals WordPress, Joomla, Drupal en Magento met een enkele muisklik binnen een minuut kunt installeren.

Breed assortiment

Via het applicaties tabblad kunt u meer dan 125 verschillende apps met een één muisklik installeren. Na installatie kunt u met de aan u toegestuurde inloggegevens direct aan de slag.

Clonen

Met de knop ‘Clonen’ kunt u eenvoudig een identieke versie van uw applicatie naar een andere plek op uw webhosting pakket kopiëren. Ideaal voor development en staging doeleinde.

Gedetailleerd

Door op uw applicatie te klikken krijgt u direct gedetailleerde informatie over de applicatie. Waaronder de installatie locatie, inloggegevens, geïnstalleerde versie en beschikbare updates.

Importeren

Met de importeer functie kunt u een elders ondergebrachte applicatie op uw pakket importeren. Zo kunt u eenvoudig uw website van uw huidige host naar ons toe verhuizen.

Speciaal voor WordPress

Meer dan 65% van onze klanten gebruikt WordPress voor hun website. Met het applicaties tabblad kunt u niet alleen uw installatie maar ook door u eerder geïnstalleerde plug-ins en thema’s op hetzelfde plek beheren.

Speciaal voor WordPress

Goed onderhouden

Als er voor een door u geïnstalleerde applicatie een update beschikbaar is dan sturen wij u een e-mail. Kleine updates voor het verbeteren van de beveiligen en het oplossen van bugs worden automatisch geïnstalleerd.

Goed onderhouden

Het hoogst mogelijke

Zodra u een app installeert past uw webhosting pakket zich aan. De container wordt bij de 20 meest geïnstalleerde apps geoptimaliseerd voor het gebruik van de app. Zo haalt u het hoogst mogelijke uit uw pakket.

Het hoogst mogelijke

Bescherming

We checken door u geïnstalleerde apps dagelijks op softwarelekken en malware. Wordt er een probleem gevonden dan lossen wij deze automatisch voor u op. U kunt uitgevoerde acties terugdraaien.

Bescherming