Webhosting

Webhosting applicaties

Met behulp van het webhosting controlepaneel kunt u meer dan 75 verschillende applicaties (waaronder Wordpress, Joomla, Prestashop en Magento) binnen enkele minuten op uw webhosting pakket installeren.

← Webhosting pakketten


Meer dan 75 applicaties

Meer dan 75 applicaties Met Installatron installeert u in minder dan een minuut en zonder enige technische kennis doormiddel van het webhosting controlepaneel meer dan 75 verschillende applicaties waaronder Wordpress, Joomla, Drupal, Magento, Prestashop en anderen.

Al deze zogeheten CMS-pakketten vormen een uitstekende basis voor uw (nieuwe) website. Zo'n 70% van onze webhosting klanten kiest voor Wordpress.

Op onze supportpagina’s leggen wij u stapsgewijs uit hoe u Wordpress op uw webhosting pakket kunt installeren: Hoe kan ik Wordpress installeren? (Directadmin)


Beheren, klonen en back-uppen

Beheren, klonen en back-uppen Naast het met eenvoudig installeren van applicaties kunt u ook applicaties beheren en klonen, bestaande applicaties importeren en niet langer gebruikte applicaties verwijderen.

Daarnaast is het mogelijk om met Installatron (geautomatiseerd) back-ups te maken. We adviseren altijd een back-up te maken voordat u aan uw website gaat werken, zo kunt u altijd eenvoudig en snel terug als u een foutje maakt.

Het klonen van een applicatie kan bijvoorbeeld handig zijn als u een staging omgeving wilt opzetten. Een staging omgeving is een omgeving waarop u aan uw website kunt werken zonder dat uw bezoekers hier last van hebben.

Nadat u de werkzaamheden aan uw website heeft afgerond verplaatst u eenvoudig de applicatie op uw staging omgeving naar uw daadwerkelijke website toe.
Onderhoud is erg belangrijk

Onderhoud is erg belangrijk

Het goed onderhouden van uw website is erg belangrijk. Zeker als u kiest voor één van de populairdere CMS-pakketten zoals Wordpress is het aan te raden dat u minimaal eens per maand uw website update.

Installatron kan dit een stuk makkelijker maken. Zo kunt u voordat u uw website onderhoudt een back-up maken en vervolgens de wachtende updates installeren.

Mocht er tijdens het updaten van uw website ondanks goede voorbereiding toch iets misgaan dan plaatst u eenvoudig en snel een back-up terug.Meer dan compleet

Meer dan compleet

Onze webhosting pakketten zijn meer dan compleet, betrouwbaar en u kunt na bestelling binnen 5 minuten aan de slag.

Een aantal andere kenmerken van onze webhosting pakketten:Stuur ons een bericht