Waar kan ik mijn FTP wachtwoord wijzigen?

Als u een ander primair FTP wachtwoord in wilt stellen kunt u deze met behulp van onderstaand stappenplan wijzigen. We vertellen u hieronder ook hoe u uw huidige FTP wachtwoord kunt bekijken.

FTP wachtwoord wijzigen

1. Login op https://www.controlepaneel.com/
  2. Klik in het linkermenu op 'Webhosting nieuw'
  3. Klik op het webhosting account waarvan u het FTP wachtwoord wilt wijzigen
  4. Klik op de knop 'Account' bovenaan en vervolgens op de link 'Wachtwoord wijzigen'
  5. Vul bij 'nieuw wachtwoord' en 'nieuw wachtwoord (herhalen)' een eigen gekozen wachtwoord in of maak gebruik van het automatisch door ons ingevulde wachtwoord
  6. Klik op de blauwe knop 'Wijzigen'

Het wachtwoord wordt nu gewijzigd en kan direct worden gebruikt om via FTP met uw webhosting account te verbinden.

FTP wachtwoord bekijken

1. Login op https://www.controlepaneel.com/
  2. Klik in het linkermenu op 'Webhosting nieuw'
  3. Klik op het webhosting account waarvan u het FTP wachtwoord wilt bekijken
  4. Klik in de linkerkolom onder het kopje 'Algemeen' achter de regel 'FTP wachtwoord' op de knop 'Bekijken'

Het wachtwoord waarmee u via FTP met uw webhosting account kunt verbinden wordt nu getoond.