Kan ik zelf mijn PHP instellingen wijzigen?

Onze webhosting nieuw pakketten optimaliseren zichzelf automatisch op basis van het soort software wat u gebruikt, hierdoor krijgt u altijd de meest optimaal mogelijke omgeving voor uw applicatie. Op dit moment zijn er ruim 10 optimalisatie templates beschikbaar voor onder andere Wordpress, Joomla, Drupal, Magento en Prestashop.

Als u bepaalde software gebruikt welke afwijkende PHP instellingen vereisen dan kunt u bepaalde instellingen waaronder: error_reporting, max_execution_time, memory_limit, post_max_size, upload_max_filesize zelf wijzigen, hiervoor volgt u het onderstaande stappenplan:

1. Login op https://www.controlepaneel.com/
  2. Klik in het linkermenu op 'Webhosting nieuw'
  3. Klik op het webhosting account waarvan u de PHP instellingen wilt wijzigen
  4. Klik in de linkerkolom onder het kopje 'Algemeen' achter de regel 'PHP versie' op 'Wijzigen'
  5. Pas de invoervelden aan van de PHP instellingen welke u wilt wijzigen
  6. Klik onderaan op de blauwe knop 'Wijzigen'

Uw PHP instellingen zullen nu worden gewijzigd, het kan enkele minuten duren voordat deze wijzigingen ingeladen zijn.

We adviseren u deze instellingen NIET te wijzigen als u niet precies weet wat u doet, neem in dit geval contact met ons op en wij helpen u graag uw PHP instellingen te wijzigen zodat de software welke u wilt gebruiken op de juiste manier werkt.