Kan ik zelf een PHP versie kiezen?

Onze webhosting nieuw pakketten worden standaard geleverd met PHP 5.3, 5.4, 5.5, 5.6, 7.0 en 7.1. Volg onderstaand stappenplan om zelf een PHP versie in te stellen:

1. Login op https://www.controlepaneel.com/
  2. Klik in het linkermenu op 'Webhosting nieuw'
  3. Klik op het webhosting account waarvan u de PHP versie wilt wijzigen
  4. Klik in de linkerkolom onder het kopje 'Algemeen' achter de regel 'PHP versie' op 'Wijzigen'
  5. Kies bij Kies een PHP versie de versie welke u wilt gebruiken
  6. Klik onderaan op de blauwe knop 'Wijzigen'

De standaard PHP versie van uw webhosting account wordt nu gewijzigd, dit kan enkele minuten duren.