Mijn website toont een witte pagina, wat moet ik doen?

Een witte pagina duidt meestal op een of ander PHP gerelateerd probleem. We hebben meerdere manieren waarop u dit soort problemen kunt troubleshooten.

Logbestanden

1. Login op https://www.controlepaneel.com/
  2. Klik in het linkermenu op 'Webhosting nieuw'
  3. Klik op het desbetreffende webhosting account
  4. Klik op het tabblad 'Logbestanden'
  5. Klik op de domeinnaam waarvan u de logbestanden wilt bekijken, U ziet nu zowel het toegang/access als fout/error log (op volgorde)

Gebruik het fout/error log voor gedetailleerde informatie over de fout welke zich op uw website voordoet, gebruik deze informatie om het probleem op te lossen.

Error reporting

1. Login op https://www.controlepaneel.com/
  2. Klik in het linkermenu op 'Webhosting nieuw'
  3. Klik op het desbetreffende webhosting account
  4. Klik in de linkerkolom onder het kopje 'Algemeen' achter de regel 'PHP versie' op 'Wijzigen'
  5. Kies bij 'display_errors' voor 'Ingeschakeld'
  6. Kies bij 'error_reporting' voor 'E_ALL'
  7. Klik onderaan op de blauwe knop 'Wijzigen'

Ga nu terug naar uw website, u zult zien dat de foutmelding welke voorkomt dat uw website te bezoeken is nu getoond wordt. Gebruik deze informatie om het probleem op te lossen.