Domeinnaam

Hoe kan ik een domeinnaam doorsturen?

Met behulp van het klanten controlepaneel kunt u uw domeinnaam gratis doorsturen naar een ander door U gekozen webadres.

1. Log-in op https://www.controlepaneel.com/
  2. Klik in het linker zijmenu op ‘Domeinnamen’
  3. Klik op de domeinnaam welke u wilt doorsturen
  4. Klik op de knop ‘Bewerken’ en klik vervolgens op ‘Doorsturen’
  5. Vul bij ‘Doorstuuradres’ het webadres in waarnaar u uw domeinnaam wilt doorsturen, bijvoorbeeld http://mijnwebsite.nl/pagina.html
  6. Klik op de knop ‘Bewerken’

Uw domeinnaam zal nu worden doorgestuurd naar het door u opgegeven webadres. U kunt dit webadres op elk gewenst moment doormiddel van dezelfde pagina wijzigen.

Omdat de nameserver van uw domeinnaam bij het instellen van de doorstuur service automatisch gewijzigd worden zal het gemiddeld 2 tot 4 uur duren voordat uw domeinnaam daadwerkelijk naar het door U opgegeven webadres wordt doorgestuurd.