Hoe kan ik de DNS instellingen van mijn domeinnaam wijzigen?

Hiervoor volgt u het onderstaand stappenplan:

1. Log-in op het Webhosting controlepaneel: https://SERVERNAAM.srvnl.nl:8443
  2. Klik op DNS instellingen/DNS settings (Het icoontje met 2 vlaggen)

Als u zelf geen ervaring heeft met het aanpassen van uw DNS instellingen dan adviseren wij u ons dit te laten doen of dit aan een ervaren partij te vragen (bijvoorbeeld uw webbouwer).

De DNS Management service (Bewerken > DNS Management inschakelen) welke in het klanten controlepaneel is ingebouwd is alleen bedoeld voor losse domeinnamen.

Het inschakelen van deze service voor een aan een webhosting pakket gekoppeld domeinnaam kan ervoor zorgen dat uw Webhosting pakket niet of niet goed meer werkt.