Hoe kan ik WordPress installeren?

Onze webhosting accounts worden geleverd met een applicatie catalogus waarmee u meer dan 150 applicaties zonder enige technische kennis met een enkele klik op uw muis kunt installeren. Volg onderstaand stappenplan om Wordpress op uw webhosting account te installeren.

1. Login op https://www.controlepaneel.com/
  2. Klik in het linkermenu op 'Webhosting nieuw'
  3. Klik op het webhosting account gekoppeld aan de domeinnaam waarop u Wordpress wilt installeren
  4. Klik op het tabblad 'Applicaties'
  5. Klik onder de knop 'Uitgelichte applicaties' op de knop 'Installeren' welke onder het Wordpress logo staat
  6. Vul het formulier als volgt in:
    1. Kies waar u Wordpress wilt installeren, er is een dropdown veld waar u uw domeinnaam of subdomein kunt kiezen, wilt u Wordpress in een map installeren dan vult u deze onder het dropdown veld in
    2. Kies een versie, we adviseren u altijd de door ons aangegeven 'aangeraden' versie te installeren
    3. Vul de naam van uw website in, een kenmerk waaraan u de installatie kunt herkennen
    4. Vul tot slot eventueel uw e-mail adres in, als u uw e-mail adres invult ontvangt u een e-mail nadat de installatie afgerond is met daarin uw applicatie inloggegevens
    5. Klik op de groene knop 'Installeren'

Uw applicatie, in dit geval Wordpress, wordt nu op de achtergrond geïnstalleerd. U kunt de voortgang van uw installatie via het op dezelfde pagina getoonde takenoverzicht in de gaten houden.

Nadat Wordpress geïnstalleerd is wordt deze toegevoegd aan het kopje 'Mijn applicaties'. Hier kunt u uw applicaties inzien, onderhouden, clonen, bijwerken en verwijderen.