Ik ben mijn inloggegevens kwijt, hoe kan ik deze opvragen?

Als u de inloggegevens van https://www.controlepaneel.com/ kwijt bent dan kunt u deze hier opvragen.

Als u de inloggegevens van uw Webhosting/Reseller Webhosting pakket kwijt bent dan kunt u deze als volgt opvragen:

1. Log-in op https://www.controlepaneel.com/
  2. Klik in het linker zijmenu op ‘Webhosting’
  3. Kies op het Webhosting pakket waarvan u de inloggegevens wilt opvragen
  4. Klik op de knop ‘Inloggegevens versturen'

U ontvangt nu een e-mail met daarin de inloggegevens waarmee u kunt inloggen. Als u uw wachtwoord wijzigt adviseren we altijd het gebruik van een sterk wachtwoord bestaande uit kleine en grote letters, cijfers en symbolen.

Als u de inloggegevens van uw unmanaged server, Managed VPS kwijt bent dan kunt u deze opvragen door een nieuw ticket te openen. We sturen u nieuwe inloggegevens toe. Deze inloggegevens zullen handmatig door ons gereset.