Hoe kan ik een gebruiker aanmaken?

We snappen dat u derden geen toegang wilt geven tot uw controlepaneel.com-account in verband met de veelal gevoelige gegevens waartoe men met dit account toegang heeft zoals facturen, betalingen en tickets.

Daarom kunt u een gebruiker aanmaken welke u toegang geeft tot delen van uw webhosting pakket zonder dat deze toegang heeft tot de rest van uw controlepaneel.com.

Een nieuwe gebruiker toevoegen kunt u als volgt doen:

1. Login op https://www.controlepaneel.com/
  2. Klik in het linkermenu op 'Webhosting nieuw'
  3. Klik op het desbetreffende webhosting account
  4. Klik op het tabblad 'Hulpmiddelen'
  5. Klik in de rechterkolom onder het kopje 'Gebruikers' op de groene knop 'Toevoegen'
    1. Vul de voor- en achternaam en het e-mail adres van de gebruiker in
    2. Kies een wachtwoord waarmee de gebruiker kan inloggen
    3. Vink (eventueel) de onderdelen van het controlepaneel uit waartoe de gebruiker geen toegang mag hebben
    4. Klik op de groene knop 'Toevoegen' om de gebruiker toe te voegen

De gebruiker kan nu via het door u zojuist aangemaakte account inloggen op http://www.inloggen.net/.

Hier wordt gevraagd of het webhosting account (dit is uw webhosting gebruikersnaam), het e-mail adres en wachtwoord (beide heeft u ingevoerd bij het toevoegen van een gebruiker). Zodra de gebruiker is ingelogd heeft deze toegang tot de onderdelen van uw webhosting account welke u aangevinkt heeft laten staan.