In welke map upload ik mijn website?

Als u geen gebruik maakt van een (gratis) SSL certificaat dan upload u uw website in de map domains/uwdomeinnaam.nl/public_html. Maakt u wel gebruik dan van een SSL certificaat dan upload u uw website in de map domains/uwdomeinnaam.nl/private_html.

Om uw website van http naar https door te verwijzen plaats u de volgende regels in een .htaccess bestand welke in de domains/uwdomeinnaam.nl/public_html plaatst.

RewriteEngine On
RewriteCond %{SERVER_PORT} 80
RewriteRule ^(.*)$ https://www.uwdomeinnaam.nl/$1 [R,L]

In bovenstaand voorbeeld vervangt u uwdomeinnaam.nl door uw eigen domeinnaam.