Mijn website is niet bereikbaar, hoe komt dit?

Als er een storing gaande is of gepland onderhoud wordt uitgevoerd dan wordt hierover een melding geplaatst op onze statuspagina. Als er geen melding staat dan is er op dat moment geen storing gaande of wordt er geen onderhoud uitgevoerd.

De meest voor de hand liggende reden is dat u door de firewall op een van onze servers geblokkeerd wordt. Om dit te controleren volgt u onderstaand stappenplan:

1. Login op https://www.controlepaneel.com/
  2. Klik in het linkermenu op 'Webhosting nieuw'
  3. Klik op het desbetreffende webhosting account
  4. Klik op het tabblad 'Hulpmiddelen'
  5. Kijk in de linkerkolom onder het kopje 'Bent u geblokkeerd?' of daar wordt aangegeven of u geblokkeerd wordt
    1. Als u geblokkeerd bent dan ziet u daar een of meerdere keren het label 'Geblokkeerd' staan
    2. Om u zelf te deblokkeren klikt u op de grijze knop 'Blokkade ongedaan maken'

De blokkade wordt nu ongedaan gemaakt, zodra dit is gebeurt kunt u als het goed is uw website weer bezoeken, uw e-mail ophalen en/of e-mail versturen.

Als u niet geblokkeerd bent dan is er een andere reden waarom u uw website niet kan bezoeken en adviseren wij u eerst het storing stappenplan te doorlopen en als dat niet werkt contact met ons op te nemen.