Teamviewer gebruiken voor support

TEAMVIEWERSUPPORTREMOTE DESKTOPEXTERN INLOGGEN

Soms in het makkelijker voor ons om even met de klant mee te kijken in plaats van instructies te geven. In dat geval vragen wij klanten Teamviewer te downloaden, deze vindt u hier: https://www.teamviewer.com/nl/download/

Nadat u Teamviewer heeft gedownload en geïnstalleerd krijgt u een ID en wachtwoord (deze staan aan de linkerzijde van het scherm).

Teamviewer

Wij vragen u deze te delen met de medewerker waarmee u in gesprek bent. Hij of zij kan dan verbinden en zodanig meekijken op uw computer of laptop.

Als de medewerker nog andere gegevens nodig heeft om uw vraagstuk te behandelen dan zal hij of zij hierom vragen. Nadat de medewerker de werkzaamheden op uw computer of laptop heeft afgerond kunt u Teamviewer weer verwijderen (of uitschakelen).

De meest voorkomende situaties waarbij wij u vragen om uw Teamviewer gegevens zijn: Problemen bij het instellen van uw e-mail, problemen bij het inloggen op (webhosting) controlepaneel en problemen met de bereikbaarheid van uw website of server.