Bescherming tegen softwarelekken en malware

Wij controleren uw website dagelijks automatisch op bekende softwarelekken en malware. Als er een probleem wordt gevonden ontvangt u hierover een e-mail en wordt deze na enkele dagen door ons opgelost.


Gratis inbegrepen bij Webhosting en als optie beschikbaar voor klanten met een ander soort hostingdienst.

Door gebruik te maken van Imunify360 beschermen wij uw website of websites tegen een grote hoeveelheid bekende softwarelekken, virussen en malware. Bescherming voor softwarelekken, virussen en malware is out-of-the-box inbegrepen bij al onze Webhosting en Reseller pakketten.


Als we een softwarelek vinden zal deze in 90% van de gevallen automatisch, op de achtergrond, op worden opgelost. Vinden we met virussen en/of met malware geïnfecteerde bestanden dan zullen deze vaak automatisch door ons worden opgeschoond of in quarantaine worden geplaatst.

Websites scannen

We checken dagelijks alle op een server ondergebrachte websites op softwarelekken en malware. Als er een probleem wordt gevonden dan wordt deze, in de meeste gevallen, automatisch voor u opgelost.

Websites scannen

Een e-mail sturen

Als we een gevonden probleem niet automatisch op kunnen lossen zullen we u hierover automatisch een e-mail sturen. Hierin vertellen we u o.a. wat het probleem is en wat u zou kunnen doen om het probleem op te lossen.

Een e-mail sturen

Wachttijd

Nadat er een niet kritiek probleem is vastgesteld wordt er een dag gewacht met een oplossing. Zo krijgt u als klant de mogelijkheid om bijvoorbeeld uw website, thema of plugin zelf bij te werken. Direct patchen is ook mogelijk.

Wachttijd

Automatisch oplossen

Als u ervoor kiest om door ons gevonden problemen niet zelf op te lossen dan doen wij dit na enkele dagen automatisch voor u. Via de Imunify360 pagina kunt u door ons gevonden problemen zelf bekijken en oplossen.

Automatisch oplossen

Beveilig uw server

Imunify360 is standaard gratis inbegrepen bij elk van onze Webhosting en Reseller pakketten.

We helpen u graag bij het kiezen van de beste beveiligingsoplossing voor uw server of servers. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Uitbreiding
Per maand
Imunify360
€ 64,95
Patchman
€ 29,95
Chat met ons