Softwarelekken scanner

Klanten beoordelen ons met een 9.2. 100% zal ons aanbevelen.

“Komen afspraken na. Fouten worden snel opgelost. Reageren snel en vakkundig op vragen. Al jarenlang tevreden klant!”

Alle websites van onze Webhosting klanten worden dagelijks gecontroleerd op softwarelekken en malware. Als de scanner een probleem vindt dan ontvangt de klant hierover een e-mail. Malware wordt direct in quarantaine geplaatst en softwarelekken worden na 48 uur automatisch opgelost. Met behulp van het Webhosting controlepaneel kunt u door ons eerder automatisch uitgevoerde “patches” terugdraaien of gevonden softwarelekken versneld “patchen”.

Scannen

We scannen dagelijks websites op softwarelekken en malware

We scannen elke nacht websites op bekende softwarelekken en malware. Dit doen wij op basis van een database van bekende kwetsbaarheden voor WordPress, Joomla en Drupal.

Melden

Vinden we iets dan sturen wij u hierover een e-mail

Zodra wij een softwarelek of malware hebben gevonden in uw website sturen we een e-mail. Zo vertellen wij u wat voor kwetsbaarheid er is gevonden en waar deze te vinden is.

Wachten

We geven u 48 uur de tijd het probleem zelf op te lossen

Malware wordt door ons direct in quarantaine geplaatst. In het geval van een softwarelek geven wij u 48 uur de tijd het probleem zelf op te lossen bijvoorbeeld door te updaten.

Oplossen

Na 48 uur lossen we het probleem automatisch voor u op

Als het probleem na 48 uur nog niet is opgelost dan zullen wij deze automatisch voor u oplossen. Uw website zal als vanouds blijven werken en u kunt een patch altijd terugdraaien.

Preventief misbruik voorkomen van uw website

Websites ondergebracht op één van onze Webhosting pakketten worden dagelijks gecontroleerd op softwarelekken en malware. Managed VPS en Colocatie klanten kunnen tegen betaling gebruik maken van deze dienst. We zullen deze software dan gratis voor u installeren.

Als u nog geen klant bij ons bent en interesse heeft in het gebruik van de softwarelekken scanner dan kunt u contact met ons opnemen.

Webhosting

Gratis inbegrepen

Managed VPS

€ 24,95 per maand per server

Colocatie

€ 24,95 per maand per server

Overige

€ 29,95 per maand per server

Over ons

We zijn een servicegerichte hosting provider uit Zwijndrecht met meer dan 12 jaar ervaring.

Bij ons kunt u onder andere terecht voor een groot assortiment betaalbare Domeinnamen, betrouwbare Webhosting-, Managed Premium en Power VPS- en uitgebreide Colocatie pakketten.

Ondersteuning

We zijn op het moment gesloten. Maandag zijn we om 9:00 weer geopend. U kunt ons e-mailen of een nieuw ticket openen.

Volg ons op Google

INteracteer met ons