Bescherming tegen softwarelekken en malware

Door gebruik te maken van Patchman wordt uw website dagelijks gecontroleerd op bekende softwarelekken en malware. Als er een probleem wordt gevonden ontvangt u hierover een e-mail en wordt deze automatisch opgelost.


Patchman is gratis inbegrepen bij webhosting en als optie beschikbaar voor Managed VPS en colocatie klanten.

De software waarmee wij u beschermen tegen reeds bekende softwarelekken in en met malware door kwaadwillende geïnfecteerde bestanden en folders heet Patchman. Patchman is gratis inbegrepen bij webhosting en controleert dagelijks door alle ons gehoste websites.

Wordt er een softwarelek gevonden dan ontvangt u hierover een e-mail, u krijgt vervolgens 2 dagen om het probleem zelf op te lossen. Heeft u hier geen tijd voor of bent u hiertoe niet in staat dan lossen wij het in uw website gevonden softwarelekken automatisch voor u op.

Worden er met malware geinfecteerde bestanden of folder gevonden dan worden deze onmiddellijk in quarantaine geplaatst zodat uw andere bestanden en folders veilig zijn.

Websites scannen

Patchman checkt dagelijks alle op een server ondergebrachte websites op softwarelekken en malware en onderneemt actief stappen om gevonden problemen automatisch voor de gebruiker op te lossen.

Websites scannen

Een e-mail sturen

Als er een probleem wordt gevonden dan zal de gebruiker van de desbetreffende website per e-mail worden geinformeerd. Gevonden problemen kunnen ook via een plug-in online worden bekeken en gepatched.

Een e-mail sturen

Wachttijd

Bij niet kritieke problemen zal er 48 uur worden gewacht totdat het gevonden probleem automatisch opgelost wordt. Zo heeft de gebruiker tijd het probleem zelf op te lossen als hij of zij hiertoe in staat is. Direct patchen is ook mogelijk.

Wachttijd

Automatisch oplossen

Als het gevonden probleem na 48 uur nog niet opgelost is dan zal Patchman het probleem automatisch oplossen. Toegepaste patches kunnen met behulp van het Patchman portaal desgewenst worden teruggedraaid.

Automatisch oplossen

Combineren met

Patchman wordt gratis geleverd bij elk van onze webhosting pakketten. Voor onze Managed VPS en colocatie klanten is Patchman als uitbreiding los te bestellen.

De hier onderstaande prijzen zijn gebaseerd een minimale contractsperiode van 12 maanden.

In combinatie met
Per maand
gratis inbegrepen
€ 24,95
€ 24,95