Reseller

Reseller spamfilter

Onze hosting servers zijn voorzien van een professionele spamfilter voor zowel inkomende als uitgaande e-mail. Alle e-mail van- en naar onze hosting servers wordt eerst uitgebreid en zorgvuldig gecontroleerd.

← Reseller pakketten


Inkomende en uitgaande filtering

Inkomende en uitgaande filtering We maken gebruik van een eigen Proxmox Mail Gateway cluster om alle inkomende en uitgaande e-mail op onze hosting servers te controleren op onder andere spam, malware, phising en virussen.

Nadat de e-mail de controle heeft doorstaan wordt deze bezorgd of naar de ontvanger verzonden. Wij houden onze e-mail reputatie goed in de gaten.

Door te zorgen dat onze e-mail reputatie goed blijft garanderen we niet alleen dat er zich geen problemen voordoen bij ontvangst maar is de kans dat vanaf onze servers verzonden e-mail daadwerkelijk bij de ontvanger aankomt aanzienlijk groter.

Alle door u aangemaakte accounts kunnen 200 e-mails per dag versturen. In overleg is een limiet van 500 e-mails eventueel ook mogelijk. Het versturen van zogeheten bulk e-mail (mailing lijsten, nieuwsbrieven etc.) is niet toegestaan.


Moderne e-mail technieken

Moderne e-mail technieken Onze hosting servers ondersteunen een breed scala aan moderne e-mail technieken. Zo wordt elke aan onze servers toegevoegde domeinnaam automatisch van een DKIM en DMARC DNS record voorzien, ook wordt het SPF record geautomatiseerd goed ingesteld.

Ook als u ervoor kiest om de e-mail via een externe dienst als Microsoft 365 of G Suite te laten lopen dan biedt het controlepaneel hier hulpmiddelen voor.

Tot slot zal de automatische SSL functie op onze hosting servers ervoor zorgen dat de e-mailserver, veelal mail.uwdomeinnaam.nl, automatisch van een SSL certificaat voorzien wordt. Hierdoor kunt u een veilige en versleutelde verbinding maken.
Een e-mail pakket voor uw klanten

Een e-mail pakket voor uw klanten

Als u klanten heeft welke nog geen eigen website hebben maar wel via een eigen gekozen domeinnaam mail willen kunnen ontvangen en versturen dan kunt u volkomen whitelabel ons e-mail pakket doorverkopen.

Dit scheelt u kostbare account ruimte op uw reseller pakket.

Dit pakket biedt voor € 2,49 per maand (€ 3,01 incl. btw per maand) 5 GB opslagruimte en 5 e-mailadressen, een inkomende en uitgaande spamfiltering, een optie om online e-mail te ontvangen en te versturen en de gekoppelde domeinnaam door te sturen.Alles wat u nodig heeft

Alles wat u nodig heeft

Onze reseller pakketten zijn voorzien van alles wat u nodig heeft voor uw eigen websites en de websites van uw klanten. Het pakket wordt na bestelling en betaling binnen 5 minuten gebruiksklaar aan u opgeleverd.

Een aantal andere kenmerken van onze reseller pakketten vindt u hieronder:Stuur ons een bericht