Reseller

Reseller controlepaneel

Als reseller heeft u bij de aanschaf van een pakket de keuze uit twee controlepaneelen, namelijk: Directadmin of Cpanel. Hier geven wij u een impressie van beide en helpen wij u een keuze te maken.

← Reseller pakketten


Kies een controlepaneel

Kies een controlepaneel Als u ervoor kiest om één van onze reseller pakketten aan te schaffen dan kunt u tijdens het bestelproces kiezen voor Directadmin of Cpanel. Dit is het controlepaneel waar u en eventueel uw klanten aan het pakket toegevoegde websites mee kunnen beheren.

Elk van deze twee controlepanelen is voorzien van vrijwel dezelfde functionaliteit en mogelijkheden. Het uiterlijk is hierbij het meest onderscheidende punt.

Zo heeft Cpanel een eigen aparte reseller interface (web host manager) en is dit niveau bij Directadmin ingebouwd in dezelfde interface als die voor eindgebruikers.

Met behulp van de knoppen “Impressie van Directadmin” en “Impressie van Cpanel” kunt u een aantal screenshots zien van beide controlepanelen welke u kunnen helpen bij het maken van een keuze.


Extra inbegrepen functies

Extra inbegrepen functies Als reseller heeft u toegang tot een aantal extra functies ten opzichte van gebruikers welke een “normaal” webhosting pakket bij ons afnemen, hiermee kunt u al uw accounts beheren.

Enkele van deze extra functies hebben wij hieronder voor u op een rij gezet:


Inzage in uw verbruik
Accounts toevoegen
Pakket templates aanmaken
Accounts blokkeren
Back-ups herstellen
Geïnstalleerde applicaties beheren

Impressie van Directadmin Impressie van Cpanel/WHMKies voor dé juiste hosting partner

Kies voor dé juiste hosting partner

Wij hebben veel tijd besteed aan het zo kant-en-klaar mogelijk samenstellen van onze reseller pakketten, zo is er veel zorg besteed aan het meeleveren van alles wat u maar nodig kunt hebben voor het beheer van uw eigen websites en de websites van uw klanten.

De feedback welke wij van onze klanten krijgen is erg waardevol voor ons. Daarom is het doel om het best mogelijke reseller pakket aan te bieden nooit afgerond.

We zullen ook na de aanschaf van uw reseller pakket bezig blijven om waar mogelijk verbeteringen uit te voeren en uitbreidingen te implementeren. Zo kunt er van uit gaan dat u ook in de toekomst alles tot uw beschikking heeft om door te kunnen groeien.Alles wat u nodig heeft

Alles wat u nodig heeft

Onze reseller pakketten zijn voorzien van alles wat u nodig heeft voor uw eigen websites en de websites van uw klanten. Het pakket wordt na bestelling en betaling binnen 5 minuten gebruiksklaar aan u opgeleverd.

Een aantal andere kenmerken van onze reseller pakketten vindt u hieronder:Chat met ons