Reseller

Reseller containers

Elk account wat u als reseller onder uw pakket aanmaakt wordt automatisch in een eigen virtuele container met een gegarandeerde hoeveelheid processorkracht, geheugen en opslagruimte geplaatst.

← Reseller pakketten


Elk account zijn eigen stukje server

Elk account zijn eigen stukje server Onze hosting servers zijn opgeknipt in virtuele containers voor elk op de server aangemaakt account. Net zoals bij onze webhosting pakketten bevatten deze containers, of kleine stukje server, een gegarandeerde hoeveelheid server capaciteit.

Als u als reseller een account aanmaakt dan zal hier 1 CPU core, 512 MB geheugen en eigen gekozen hoeveelheid opslagruimte (SSD) aan toe worden gewezen.

Door accounts van elkaar te scheiden en te isoleren ontstaat er een veilige, stabiele en betrouwbare hosting omgeving voor uzelf en uw klanten.

Zo kan de ene klant nooit de andere nadelig beïnvloeden in het geval een probleem en blijven alle op het account uitgevoerde processen binnen de eigen container. Toegang tot de hosting server zelf is vanuit het account verder niet mogelijk.

Voor het in containers plaatsen van accounts maken wij gebruik van Cloudlinux


Ook voor snel groeiende websites

Ook voor snel groeiende websites Natuurlijk kunnen er zich situaties voordoen waarbij een website of applicatie (opeens) meer server capaciteit nodig heeft dan dat er standaard aan zo’n account toegewezen wordt.

Denk aan een snelgroeiende website, een website welke veel complexe berekeningen uitvoert en een website met zogeheten viral traffc waardoor de bezoekersaantallen in korte tijd tot wel 10.000x kunnen verdubbelen.

Meer server capaciteit betekend meer rekenkracht om een website of applicatie in zo’n situatie in de lucht en bereikbaar te houden.

Dit kan worden bereikt door het account door ons van uw reseller pakket af te laten koppelen en hier een webhosting pakket van te maken. Onze webhosting pakketten (Compleet en XL) gaan tot 12 cores en 16 GB gegarandeerd geheugen.
Een helder groeiplan voor uw hosting behoeftes

Een helder groeiplan voor uw hosting behoeftes

Als u meer vrijheid zoekt om uw hosting of server dienst naar eigen inzicht in te delen dan is het ook mogelijk om een eigen kant-en-klaar opgeleverde door ons onderhouden server aan te schaffen.

Onze Managed VPS pakketten bieden u de vrijheid van een eigen server zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het onderhouden, beveiligen of back-uppen van deze server. Wij leveren de server gebruiksklaar aan u op zodat u direct aan de slag kan.

Met onze webhosting-, reseller en managed vps pakketten hebben wij een helder groeipad voor elk soort website of applicatie. Door snel te schakelen en te handelen kunt u ook bij onverwachte groei waar u ons onmiddellijk nodig heeft altijd bij ons terecht.Alles wat u nodig heeft

Alles wat u nodig heeft

Onze reseller pakketten zijn voorzien van alles wat u nodig heeft voor uw eigen websites en de websites van uw klanten. Het pakket wordt na bestelling en betaling binnen 5 minuten gebruiksklaar aan u opgeleverd.

Een aantal andere kenmerken van onze reseller pakketten vindt u hieronder:Stuur ons een bericht