Reseller

Reseller back-up

We maken dagelijks een back-up van uw reseller pakket en alle door u aangemaakte accounts. Met behulp van het door ons bijgeleverde controlepaneel kunt u eenvoudig herstelpunten downloaden en herstellen.

← Reseller pakketten


Automatische dagelijkse back-ups

Automatische dagelijkse back-ups Met behulp van Jetbackup maken we dagelijks een incrementele back-up van onze hosting servers en daarmee ook uw data. Als reseller heeft u toegang tot de eerder door ons gemaakte back-ups en kunt u deze eenvoudig downloaden en herstellen.

Uw klanten (eindgebruikers) hebben doormiddel van het door ons bijgeleverde controlepaneel toegang tot de door ons gemaakte back-ups van hun eigen website of websites waardoor ook zij zelf een back-up terug kunnen plaatsen.

We zijn constant bezig met het optimaliseren van het back-up schema. Zo zorgen wij ervoor dat u als klant altijd meerdere herstelpunten tot uw beschikking heeft.

Het back-up schema welke wij gebruiken op onze servers ziet er als volgt uit:

  • We maken dagelijks een back-up (7×)
  • We maken wekelijks een back-up (4×)
  • We maken maandelijks een back-up (6×)

De back-up functie voor eindgebruikers kunt u zelf in- of uitschakelen.

Back-ups worden gemaakt op basis van het best effort principe, hoewel het vrijwel nooit voorkomt kan er ook bij ons iets misgaan en adviseren wij u altijd zelf minimaal één back-up lokaal op te slaan (Zie: Eigen (handmatige) back-ups)


Eigen (handmatige) back-ups

Eigen (handmatige) back-ups Ondanks dat wij dagelijks een back-up voor u maken adviseren wij al onze klanten ook zelf periodiek en in het geval van onderhoud vooraf een back-up te maken. Wij bieden hiervoor verschillende mogelijkheden; zoals een account- en applicatie back-up.

Met behulp van het door ons bijgeleverde controlepaneel maakt u in minder dan een minuut een account back-up welke u indien nodig op dezelfde plek kunt herstellen.

Heeft u een applicatie zoals een cms-pakket met Installatron op uw reseller pakket geinstalleerd dan kunt u met de zogeheten Installatron plug-in (geautomatiseerd) een back-up maken en eerder gemaakte back-ups terugplaatsen.

Ook als u uw applicatie niet met Installatron hebt geinstalleerd dan kunt u deze importeren waarnaar u ook deze met installatron (automatisch) kunt back-uppen.
Als reseller back-ups maken

Als reseller back-ups maken

Via het reseller gedeelte van het door ons bijgeleverde controlepaneel kunt u dagelijks, wekelijks of maandelijks back-ups maken en deze naar een eigen (FTP) locatie laten opslaan.

Let wel dat u als reseller maximaal eens per dag een back-up mag instellen. Dit om de belasting op de server binnen de perken te houden. Het maken, inpakken en vervolgens kopieeren van de gemaakte back-ups kost relatief veel server capaciteit.Alles wat u nodig heeft

Alles wat u nodig heeft

Onze reseller pakketten zijn voorzien van alles wat u nodig heeft voor uw eigen websites en de websites van uw klanten. Het pakket wordt na bestelling en betaling binnen 5 minuten gebruiksklaar aan u opgeleverd.

Een aantal andere kenmerken van onze reseller pakketten vindt u hieronder:Stuur ons een bericht