Reseller

Reseller applicaties

Met Installatron, inbegrepen bij elk van onze reseller pakketten, kunt u eenvoudig meer dan 75 soorten applicaties (o.a. Wordpress, Joomla, Drupal en Magento) installeren, bijwerken, back-uppen en klonen.

← Reseller pakketten


Installeer in een handomdraai

Installeer in een handomdraai Installatron laat u meer dan 75 verschillende softwarepakketten, waaronder Wordpress, Joomla en Magento, in minder dan een minuut en zonder enige programmeer kennis op uw reseller pakket of het account van een klant installeren.

Installatron is zowel voor u als uw eindgebruikers doormiddel van het door ons bijgeleverde controlepaneel te gebruiken.

Zo’n 70% van onze klanten heeft een op Wordpress gebaseerde website. Installatron laat u niet alleen Wordpress installeren maar ook eerder geinstalleerde Wordpress websites onderhouden, back-uppen en (als u dat wil) klonen.


Vereenvoudig uw website beheer

Vereenvoudig uw website beheer Alle op uw pakket geïnstalleerde applicaties kunt u eenvoudig vanuit het reseller gedeelte van het controlepaneel bekijken. Daarnaast kunt u op dezelfde plek al deze applicaties onderhouden.

Als er een update beschikbaar is voor de applicatie of één van de door u zelf geinstalleerde thema’s of plug-ins dan zal Installatron dit duidelijk aan u aangeven.

Zo kunt u ervoor zorgen dat al uw websites en de websites van uw klanten goed onderhouden worden. Het is ook mogelijk om kleinere updates automatisch te laten installeren en vooraf door Installatron een back-up te laten maken.

We adviseren altijd eerst een back-up te maken voordat u onderhoud pleegt aan één van uw websites en om minimaal eens per maand uw website te onderhouden.
Kant-en-klaar aan u geleverd

Lorem ipsum

Het is onze taak om ervoor te zorgen dat u uw reseller pakket alleen hoeft te gebruiken. Wij zorgen voor het technisch beheer van de server en leveren u standaard een grote hoeveelheid hulpmiddelen welke u nodig kan hebben om de meeste websites en applicaties te hosten.

Zo wordt elke website automatisch in een eigen container geplaatst, maken wij dagelijks back-ups en beveiligen wij onze servers op diverse zichtbare en onzichtbare manieren.

Desalniettemin is het ook belangrijk dat u uw websites goed onderhoud en dat u voordat u een website onderhoud altijd zelf nog even een back-up maakt. Zo zorgt u ervoor dat de door u gebruikte software up-to-date is en dat er geen problemen kunnen ontstaan.Alles wat u nodig heeft

Alles wat u nodig heeft

Onze reseller pakketten zijn voorzien van alles wat u nodig heeft voor uw eigen websites en de websites van uw klanten. Het pakket wordt na bestelling en betaling binnen 5 minuten gebruiksklaar aan u opgeleverd.

Een aantal andere kenmerken van onze reseller pakketten vindt u hieronder:Stuur ons een bericht