Reseller worden

Als u Webhosting wilt verkopen aan uw klanten dan kunt u ervoor kiezen een Reseller Webhosting of Managed VPS pakket bij ons te bestellen. U voegt dan zelf nieuwe klanten aan uw pakket toe en beslist zelf hoeveel u uw klant laat betalen voor een Webhosting pakket. We bieden ook een Reseller constructie waarbij u uw klanten direct bij ons een Webhosting pakket laat bestellen. In ruil hiervoor krijgt u van ons korting, leuke extra's en andere voordelen.


Op deze pagina wij u alles over ons Reseller programma. Heeft u vragen? Gebruik dan de Neem contact met ons op knop rechts onderaan onze website.

Hoe werkt het?

In plaats van uw klant een Webhosting pakket aan te bieden vanuit uw eigen bedrijf stuurt u klanten aan ons door. Zij bestellen bij ons een Webhosting pakket waaraan u als contactpersoon wordt toegevoegd. U ontvangt ook de inloggegevens zodat u er op kunt gaan werken.

Wat krijg ik ervoor terug?

Hieronder hebben we een aantal van de voordelen van deze constructie voor u op rij gezet. Wij zorgen goed voor onze Resellers. U profiteert onder andere van korting, speciale privileges en andere voordelen. Daarnaast zorgen wij voor facturatie en ondersteunen wij uw klant.

Hoe meld ik me aan?

Meld u aan als nieuwe klant en open een nieuw ticket om aan te geven dat u Reseller wilt worden. Wij zullen uw account aanpassen en u kunt direct beginnen met het verkopen van Webhosting pakket aan uw klanten. Des te meer u verkoopt, des te meer voordeel u krijgt.

Wij zijn voor U de ideale partner

Klanten beoordelen ons met een 9.6. 100% zal ons aanbevelen (bron: Kiyoh). We richten ons sterk op het aanbieden van allerbeste service en combineren dit met betrouwbare, complete en betaalbare producten. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Aantrekkelijke korting

Als u tenminste 5 klanten bij ons aanbrengt dan krijgt u bij elke nieuwe bestelling tot 25% korting op het totaal bedrag.

Gratis Webhosting

Als u 3 klanten bij ons aan hebt gebracht dan krijgt u een gratis Webhosting Compleet pakket voor uw eigen website.

Klanttevredenheid

We zorgen ervoor dat uw klanten tevreden zijn. Een klant- en servicegerichte aanpak is ons USP (Unique Selling Point).

Ondersteuning

Wij ondersteunen uw klanten met product vragen zoals bij het aanmaken en instellen van hun e-mailadressen.

Verhuis service

We helpen u gratis bij het verhuizen van websites naar één van onze producten. Normaal kost de Verhuis service € 99,95.

Maandelijks opzegbaar

Alle door u klant of voor uw klant bestelde producten zijn maandelijks opzegbaar. Let op: Dit geldt niet voor Domeinnamen.

Gratis ontwikkelen

Als u de website van uw klant nog moet ontwikkelen dan krijgt u bij een jaarbetaling drie maanden gratis voor ontwikkeling.

Whitelabel constructie

Als u liever uit eigen naam onze producten verkoopt dan kunnen wij een Whitelabel constructie voor u opzetten.

Over ons

We zijn een servicegerichte hosting provider uit Zwijndrecht met meer dan 12 jaar ervaring.

Bij ons kunt u onder andere terecht voor een groot assortiment betaalbare Domeinnamen, betrouwbare Webhosting-, Managed Premium en Power VPS- en uitgebreide Colocatie pakketten.

Ondersteuning

We zijn op het moment gesloten. Morgen zijn we om 9:00 weer geopend. U kunt ons e-mailen of een nieuw ticket openen.

Volg ons op Google

INteracteer met ons