Professionele spamfilter

Onze betrouwbare spamfilter voorkomt dat schadelijke en ongewenste e-mails in uw inbox terecht komen. Wij zorgen er ook voor dat uw e-mail altijd op de plaats van bestemming aankomt.


Gratis inbegrepen bij Webhosting en als optie beschikbaar voor klanten met een ander soort hostingdienst.

E-mail ontvangen

Om ervoor te zorgen dat schadelijke e-mail berichten in uw inbox niet bereiken, scannen wij al uw e-mail op SPAM, malware en phising berichten en filteren wij deze er voor u uit.

Via het op de server geïnstalleerde controlepaneel - Cpanel of Directadmin voor Webhosting en Reseller klanten - kunt u o.a. uw spamfilter instellingen beheren en eerder gefilterde e-mails bekijken.

E-mail versturen

Door alle uitgaande e-mail te scannen op schadelijke berichten voorkomen wij dat onze servers en die van u op blacklists terecht komen waardoor verzonden e-mail niet meer aankomt.

We filteren dagelijks honderdduizenden door onze klanten verzonden e-mail berichten en voorkomen in 90% van de gevallen dat schadelijke berichten vanaf onze servers verzonden worden.

Anti-spam oplossingen

Onze Webhosting en Reseller pakketten worden standaard geleverd met deze spamfilter.

We helpen u graag bij het kiezen van de beste anti-spam oplossing voor uw server of servers. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Uitbreiding
Per maand

Inkomende spamfiltering
€ 2,50
Uitgaande spamfiltering
€ 24,95

Spamvrije e-mail

De e-mail van uw domeinnaam door onze spamfilter laten controleren is eenvoudig. Nadat u uw domeinnaam aan onze spamfilter heeft toegevoegd wordt alle inkomende en uitgaande e-mail automatisch gecontroleerd.

Spamvrije e-mail

Voorkom problemen

Door alle verzonden e-mails eerst te laten controleren voorkomt u dat uw server op een blacklist terecht komt. Zo zorgt u ervoor dat uw e-mail en de e-mail van uw klanten altijd op de plaats van bestemming aankomt.

Voorkom problemen

Einde aan blacklisting

Onze spamfilter helpt blacklisting te voorkomen. Spamfilters plaatsen uw domeinnaam op een blacklist nadat u SPAM of malware heeft verstuurd. Wij checken alle door u verzonden berichten en blokkeren de schadelijke.

Einde aan blacklisting

Server reputatie

Door al uw uitgaande e-mail eerst te controleren op SPAM, malware en virussen zorgen wij ervoor dat uw server reputatie goed blijft. Belangrijk voor de daadwerkelijk aflevering van de berichten welke u verstuurd.

Server reputatie

Gebruiksvriendelijk

Via het in uw controlepaneel ingebouwde beheergedeelte kunt u logbestanden inzien, geblokkeerde e-mails alnog laten bezorgen en e-mail adressen aan de white- of blacklist van een domeinnaam toevoegen.

Gebruiksvriendelijk

Bescherm uw klanten

Optimaliseer dé gebruikerservaring door uw klanten op een professionele manier te beschermen tegen SPAM, malware en phising berichten en door de aflevering van verzonden e-mail door uw klanten te kunnen garanderen.

Bescherm uw klanten
Chat met ons