Op afstand meekijken

Heeft u van alles geprobeerd maar wil het u maar niet lukken? Voor een vast bedrag kan één van onze support helden met u meekijken. We kunnen u bijvoorbeeld helpen bij het instellen van een e-mailadres of het verbinden met FTP.

Deze dienst is No Cure, No Pay. Kunnen we u niet helpen dan betaalt u niets. Om gebruik te maken van deze dienst moet TeamViewer op uw computer geïnstalleerd staan.

TeamViewer is heel eenvoudig op uw computer te installeren. Op onze support pagina's vindt u hier uitgebreide uitleg over. Als u besluit onze hulp in te schakelen zorg er dan voor dat u uitgebreid verteld over het probleem waar u tegenaan loopt.

Als u een e-mailadres probeert in te stellen of met FTP probeert te verbinden stuur dan ook de inloggegevens welke u gebruikt mee. We kunnen dan direct controleren of deze kloppen.

Het gebruik maken van deze dienst kost € 29,99 ex. BTW (€ 36,29 in. BTW) per half uur

We kijken met u mee

Heeft u alles geprobeerd en wilt u graag dat we even met u meekijken? Schakel dan via de hier onderstaande knop direct één van onze support helden in.

Nadat we uw verzoek tot op afstand meekijken ontvangen hebben nemen we zo snel mogelijk contact met ons op. Stuur alstublieft zoveel mogelijk informatie mee.