Premium diensten

Onze expertise ligt al meer dan 15 jaar bij het aanbieden van de best mogelijke hostingdienst, niet bij het bouwen of onderhouden van websites. Omdat we u toch zo goed mogelijk willen helpen bieden we een aantal premium diensten aan.

Heeft u advies nodig? Gebruik de ronde blauwe knop rechts onderaan onze website om direct met één van onze medewerkers te chatten.We willen graag al onze klanten zo goed mogelijk helpen maar toch is het voor ons niet mogelijk om u ondersteuning te bieden bij het maken en/of onderhouden van uw website.

We weten veel van websites af maar het hoort officieel niet bij ons dienstenpakket. We zijn immers een hostingprovider en geen webdeveloper. Om u toch, wanneer u dat nodig heeft, naar volle tevredenheid te kunnen helpen bieden we een aantal premium diensten aan.

Zo kunnen we u helpen bij het verhuizen van uw website en e-mailboxen, het opruimen van malware op uw account, op afstand met u meekijken en bijvoorbeeld helpen bij het instellen van een e-mailadres en ervoor zorgen dat uw website naar een ander adres verhuisd wordt.

Kies een dienst

Hier vindt u een overzicht van de diverse premium diensten waarvan u gebruik kunt maken.
Klik hieronder op de premium dienst waar u meer over wilt weten.

Premium dienst
Prijs
€ 49,99
€ 14,99
€ 99,99
€ 29,99
€ 24,99