Nieuws

AutoSSL voor Webhosting

SSLWEBHOSTINGRESELLER WEBHOSTINGGRATIS SSL

Websites van klanten met een Webhosting of Reseller Webhosting pakket worden voortaan automatisch met een SSL-certificaat beveiligd.

Door gebruik te maken van AutoSSL wordt elke domeinnaam welke u aan uw Webhosting of Reseller Webhosting pakket toegevoegd automatisch van een SSL-certificaat voorzien.

De meeste moderne browsers waaronder Chrome en Safari tonen uw website als “Niet veilig” als deze niet met een SSL certificaat beveiligd is. Door het genereren van een SSL-certificaat voortaan automatisch te doen hoeft u zich alleen nog maar zorgen te maken over het aanpassen van uw website zodat deze gratis maakt van dit gratis SSL certificaat.

WordPress gebruikers kunnen dit doen door gebruik te maken van de plug-in Really Simple SSL. U hoeft de plug-in alleen te installeren, activeren en uw website zal voortaan automatisch gebruik maken van het SSL-certificaat welke wij voor u hebben gegenereerd.

AutoSSL is gratis inbegrepen bij elk van onze Webhosting en Reseller Webhosting pakketten. Dit betekent dat u niet langer zelf een SSL-certificaat hoeft te genereren.

Heeft u vragen over AutoSSL of kunnen we u ergens bij helpen? Dan horen we dit graag.

*AutoSSL werkt alleen op ons cPanel Webhosting Platform. Klanten met een bestaand Webhosting of Reseller Webhosting Compleet pakket kunnen gratis overstappen naar dit platform. Klanten met een ouder pakket krijgen het eerste jaar 25% korting bij een overstap.