Nieuws

Help, mijn website is gehackt!

WEBSITEWEBSITE GEHACKTWEBSITE SERVICEWEBHOSTING

Niets is vervelender dan een gehackte website. Vaak wordt een website online geplaatst zonder dat er goed wordt nagedacht over het onderhoud van de website. Elke website welke gebruik maakt van software bijvoorbeeld in de vorm van een CMS zoals bijvoorbeeld WordPress, Joomla of Drupal moet van tijd tot tijd goed onderhouden worden. Gebeurt dit niet, dan wordt de website uiteindelijk kwetsbaar voor hackers en is het een kwestie van tijd totdat uw website stopt met werken.

We nemen veel geautomatiseerde stappen om misbruik door hackers te voorkomen. Zo scant Patchman dagelijks alle websites op ons webhosting platform proactief op softwarelekken en malware en kunt u met Installatron automatisch uw website updaten. Desalniettemin kan het altijd gebeuren dat er toch een lek in uw website ontstaat, bijvoorbeeld door een verouderde plug-in, verkeerd ingestelde rechten of een openstaande folder.

In dat geval kunt u, als u zelf niet in staat bent het probleem op te lossen, onze website service inschakelen. Wij zorgen ervoor dat er een back-up van uw website teruggeplaatst wordt, dat de gebruikte softwarepakketten bijgewerkt worden en dat er (mochten deze nog niet aanwezig zijn) beveiliging modules geinstalleerd worden. Voor slechts 99,95 zorgen wij ervoor dat uw website zo snel mogelijk weer werkt.

U kunt onze website service ook gebruiken om ons regulier onderhoud aan uw website uit te laten voeren. Zo zorgt u ervoor dat uw website altijd up-to-date is en dat de kans op misbruik van uw website aanzienlijk verminderd wordt. Voor meer informatie over onze website service, de mogelijkheden en voorwaarden klikt u hier. In het geval van vragen, op- of aanmerkingen kunt u vanzelfsprekend contact met ons opnemen.

Chat met ons