Nieuws

Webhosting nieuw goes BETA

WEBHOSTINGWEBHOSTING PLATFORMWEBHOSTING CONTROLEPANEELWEBHOSTING NIEUW

Maanden terug hebben we besloten om voortaan het heft volledig in eigen hand te nemen als het om ons webhosting product gaat. Ambitieuze plannen om bestaande software zoals Directadmin en Plesk te vervangen waren geboren. Een mega operatie waarbij we zelf een nieuw webhosting platform en bijbehorend controlepaneel zouden optuigen was begonnen.

Vandaag zetten we opnieuw een stap in dit proces. Vandaag is het namelijk voor het eerst dat onze klanten gebruik kunnen maken van ons ‘Webhosting nieuw’ platform. Tijdens een gesloten beta periode vragen we een select aantal klanten de servers en het controlepaneel grondig te testen voordat we deze uiteindelijk mainstream in gebruik zullen nemen.

Webhosting controlepaneel

Omdat we ervoor hebben gekozen alles zelf te bouwen hebben we een stuk meer invloed op de productervaring. Andere grote voordelen zijn onder andere:

We kunnen optimaal gebruik maken van onze 13 jaar ervaring om een zo snel en betrouwbaar mogelijke webhosting omgeving te bouwen, we kunnen klanten feedback direct verwerken in het controlepaneel.

We kunnen zonder afhankelijk te zijn van derden en hun software continu werken aan het verder verbeteren van elk aspect van ons ‘Webhosting nieuw’ platform, een aanpak die we ook gebruiken voor onze website, onze support pagina's en ons klanten controlepaneel.

Het is altijd ons doel geweest om u een zo goed mogelijk product tegen een eerlijke prijs aan te bieden. Uw op- of aanmerkingen zijn voor ons van levensbelang en hebben mede geleid het zetten van deze gigantische (en zéér belangrijk) stap.

We zijn trots op het eindresultaat en hoewel we verwachten dat de nodige bugs en problemen op zullen doemen tijdens de nu gestarte gesloten beta periode verwachten we al binnen enkele weken deze pakketten aan al onze klanten aan te kunnen bieden.

Als u deel wilt nemen aan de beta periode dan kunt u hierover vrijblijvend contact met ons opnemen. We zullen u hier binnenkort nog veel meer vertellen over het ‘Webhosting nieuw’ platform en de door ons gebruikte technieken.

Chat met ons