Nieuws

Webhosting met SSH toegang

WEBHOSTING SSHSSH TOEGANGSSHSHELLCOMMAND LINE

Na maanden te hebben getest voegen we vandaag voor alle klanten met een webhosting Compleet, Completer en Compleetst pakket SSH toegang toe.

Op veler verzoek is het vanaf vandaag mogelijk om via SSH met uw webhosting pakket te verbinden. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is uw publieke sleutel via het webhosting controlepaneel aan uw account toe te voegen. Zodra u dit heeft gedaan kunt u met behulp van uw webhosting gebruikersnaam met SSH verbinden.

We hebben veel tijd en zorg besteed aan het op een veilige manier toestaan van SSH toegang voor onze klanten. Zo wordt er onder andere een IP whitelist door ons bijgehouden, wordt SSH activiteit grondig gelogd en proactief in de gaten gehouden en is het alleen mogelijk om met toegestane publieke sleutels met SSH te verbinden.

De SSH toegangsoptie bevindt zich momenteel in een publieke beta fase. De komende tijd zullen we op basis van de feedback van onze klanten functionaliteit toevoegen. Wilt u meer weten over SSH toegang of heeft u hulp nodig bij het instellen hiervan? Gebruik dan de blauwe knop rechts onderaan onze website om direct contact met ons op te nemen.