Nieuws

Weg met de hokjes mentaliteit

SERVERCOLOCATIESERVER MANAGEMENTMANAGED VPSSERVER BEHEER

We zien het nog wel eens voorbij komen op internet, forum topics met uitspraken zoals: “Help, m’n server is gehackt en m’n provider wil me niet helpen omdat ik geen management pakket heb”. Tja, zit wat in natuurlijk. Zij leveren de server en omdat u geen management pakket heeft valt het beheer en onderhoud van de server bij u.

Ook wij leveren server beheer pakketten waarvan de goedkoopste maar 12,50 per maand is. Een management pakket is bij ons zoveel meer dan een garantie op een stukje onderhoud, het betekend dat u ook verzekerd bent van monitoring, een luisterend oor als er iets mis gaat en dat wij back-ups maken van uw data. Maar ook als u geen management contract heeft dan laten wij u niet in de kou staan.

We zijn al ruim 11 jaar actief op de hosing markt, door de jaren heen hebben ook wij last gehad van gehackte servers, kapotte schijven, doorgebrande voedingen en ronduit vervelende situaties. Als u een server of colocatie pakket bij ons afneemt dan laten wij u bij dat soort issues niet in de steek. Leg uw probleem aan ons voor en wij zullen actief met u meedenken over een mogelijke oplossing, u kunt er zelfs als u er echt niet uitkomt ons storingsnummer voor bellen. Websites moeten immers altijd bereikbaar zijn en wij zijn dat dus ook.

Het is wel heel makkelijk om u in het midden van een crisis een management pakket aan te smeren, daar heeft u echter niets aan… het stress niveau is hoog en u wilt een oplossing. Begrijpelijk, wij zijn er voor u (en als u achteraf besluit een management pakket aan te schaffen dan is dat natuurlijk altijd mogelijk ;-)). We noemen ons niet voor niks een ‘servicegerichte hostingprovider’.

We trekken ons eigen plan en vinden de tevredenheid van onze klanten en de bereikbaarheid van hun diensten belangrijk dan het opdringen van een product in het midden van een crisis. Dit klinkt natuurlijk allemaal mooi, maar u heeft er enkel wat aan als wij dit ook waar maken. Vraag het eens aan onze klanten of lees over hun ervaringen met ons op bijvoorbeeld ISPGids.com, Kiyoh of HostingWijzer.

Klik hier voor een overzicht van onze management pakketten. Wilt u nog een stapje verder gaan, kijk dan eens naar onze Service Level Agreements. Lees tot slot eens een korte introductie over ons, onze waarden en onze dienstverlening. Wij hopen binnenkort ook voor u standby te mogen staan en de hosting van uw website, websites, server, servers, applicatie of applicaties te mogen verzorgen.

Chat met ons