Nieuws

Back-ups nu tot 30 dagen terug

BACK-UPSWEBHOSTING BACK-UPSBACK-UP RETENTIE

Back-ups zijn een belangrijk onderdeel van alle door ons aangeboden producten. Niets is zo vervelend, tijdrovend en kostbaar als data verlies. Stel dat u op een onoplettend moment per ongeluk uw hele website, een belangrijke database tabel of essentiƫle folder verwijderd? Een goede back-up veilig opgeslagen kan dan de uitkomst bieden.

Als hostingprovider weten wij als geen ander dat goede back-ups het ultieme reddingsmiddel zijn bij dataverlies en daarom maken we al jaren dagelijks back-ups en slaan wij deze elders op. We maken zelfs dagelijks back-ups van deze back-ups zodat dataverlies kan worden uitgesloten. Maar wat als u er pas later achterkomt dat u iets kwijt bent?

Om die reden hebben we de retentie van onze back-ups voor webhosting klanten verlengd. Voorheen zorgde we ervoor dat wij tot 14 dagen terug een back-up van uw website terug konden plaatsen, nu hebben we dit termijn verlengd tot een maand. Als u om wat voor reden dan ook data kwijt raakt herstellen wij kosteloos een back-up voor U.

30 dagen back-ups nu standaard inbegrepen bij elk webhosting Compleet, Completer en Compleetst- en elk reseller webhosting Compleet, Completer en Compleetst pakket. Bij vragen of als wij u ergens bij kunnen helpen kunt u vanzelfsprekend contact met ons opnemen. We staan dag en nacht voor u klaar en doen onze uiterste best u altijd zo goed mogelijk te helpen.

Stuur ons een bericht