Nieuws

Een tussenpersoon is goed

COLOCATIETUSSENPERSOONDATACENTER

Veel klanten kiezen er tegenwoordig voor om vooral bij grotere colocatie producten direct bij een datacenter of netwerk leverancier af te nemen. Er wordt dan vanuit gegaan dat een tussenpartij alleen meer vertraging oplevert en niet de gewenste dienstverlening kan leveren. Wij vertellen u hier waarom dat dat niet klopt.

Wijzelf zijn namelijk zo’n tussenpartij, al jaren doen wij zaken met meerdere datacenters en netwerk leveranciers om zo het best mogelijke product aan onze klant aan te kunnen bieden. We hebben een relatie opgebouwd met deze partijen en vooral met onze datacenter leverancier in Steenbergen (NedZone) is door de jaren heen een nauwe samenwerking ontstaan waardoor onze diensten alsmaar beter zijn geworden.

Zo krijgen onze colocatie diensten toegang tot dezelfde functionaliteit die het datacenter aanbiedt; men kan real-time PTR records instellen, nieuwe bezoekers registreren en datacenter toegang aanvragen. Wij vullen dit aan met betaalbare remote-hands diensten, gratis monitoring (bij elk pakket), uitstekende dienstverlening zowel binnen- als buiten kantooruren, gratis remote-hands op maandagavond, gratis reboots tijdens kantooruren en korte lijnen tussen uzelf en het datacenter.

Door het vertrouwen van onze klanten zijn wij in staat geweest om over de afgelopen 11 jaar flink uit te groeien, dit betekend dan ook dat wij veel rackspace bij onze datacenter partners afnemen. Doordat wij fors afnemen zijn de prijzen die wij voor colocatie kunnen bieden ook lager dan als u direct los bij een datacenter afneemt. Combineer dit met de ervaring welke we in de afgelopen 11 jaar hebben opgedaan, ons eigen ontwikkelde controlepaneel en het niveau van de dienstverlening waar wij naar streven.

We stoppen nooit met innoveren, het kan immers altijd beter. Als u uw apparatuur aan ons toevertrouwd garandeert u zichzelf van een colocatie provider welke er altijd is als u ons nodig heeft, welke u kan adviseren bij vraagstukken en waarbij u zelf de touwtjes volledig in handen heeft. Ziet u? Colocatie bij een ‘tussenpartij’ hoeft niet per definitie ‘bagger’ te zijn of slechter dan dat u bij een datacenter of netwerk leverancier krijgt. Niet overtuigd? Kom dan eens vrijblijvend langs en geef ons de kans u alsnog te overtuigen.

U kunt direct uw eigen colocatie of colocatie rack pakket samenstellen doormiddel van de configurators op onze website. Probeer het vrijblijvend, bij vragen kunt u ook vrijblijvend contact met ons opnemen - per ticket, per e-mail, telefonisch en via de live chat op onze website. We hopen u binnenkort als nieuwe colocatie klant te mogen verwelkomen!