Nieuws

Ik patch, jij patcht, wij patchen

PATCHMANWEBHOSTINGMALWARESOFTWARELEKKEN

Als u een website maakt of laat maken dan is het belangrijk dat deze goed onderhouden wordt, een website welke niet onderhouden wordt zal uiteindelijk door hackers misbruikt worden. Om u te helpen bij het onderhoud van uw website of websites introduceren wij vandaag een nieuw hulpmiddel.

Met Patchman scannen wij dagelijks alle bij ons ondergebrachte websites op mogelijke software lekken en malware. Vind Patchman een softwarelek dan zult u hierover per e-mail op de hoogte worden gesteld en krijgt u 3 dagen om het gevonden lek zelf te verhelpen. Bent u hiertoe niet in staat of heeft u het hiervoor te druk, dan zal Patchman na 3 dagen automatisch het gevonden lek voor u patchen.

De werking van uw website wordt hierbij niet beinvloed. Uw website zal dus gewoon blijven werken zoals dit de bedoeling is. Als u niet tevreden bent over de door ons toegepaste patch dan kunt u deze met behulp van het webhosting controlepaneel eenvoudig terugdraaien, via ditzelfde controlepaneel krijgt u ook meer informatie over de door ons gevonden software lekken en kunt u ook zelf een patch uit laten voeren.

Gevonden malware zal onmiddelijk in quarantaine worden geplaatst of verwijderd. Ook hierover ontvangt u van ons een e-mail. Malware wordt meest veroorzaakt door bestanden of folders welke door hackers op uw webhosting pakket zijn geplaatst. Tot slot sturen wij u ook een e-mail als het door u gebruikte software pakket verouderd is, het updaten hiervan kunt u zelf doen bijvoorbeeld door het gebruik van Installatron.

Chat met ons