Met meer dan 17 jaar ervaring kunnen we ook voor u een op uw wensen en eisen aansluitende maatwerk hosting, server of platform oplossing samenstellen.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 4,9 uit 5 op Hostingvergelijker.nl

We verzorgen voor particulieren, mkb'ers tot grote multinations de meest uiteenlopende maatwerk hosting en server oplossingen.

Met meer dan 17 jaar ervaring, een technisch kundig, gedreven en proactief meedenkend team en veel know how kunnen we voor elk soort eisen pakket, elk soort situatie een maatwerk oplossing voor u samenstellen.

Van een omgeving voor bedrijfskritieke toepassingen tot een omgeving voor een miljoenen keren per dag bezochte website, alles is mogelijk. Vertel ons waar u naar op zoek bent en wij zorgen voor een passende maatwerk oplossing.

Toepassingen

We hebben voor honderden bedrijven een maatwerk oplossing gebouwd welke naadloos aansluit op de wensen en eisen van de klant. Een aantal voorbeelden van maatwerk zijn:


Bedrijfskritische websites en applicaties
Druk bezochte webshops (E-commerce)
Software oplossingen (SaaS)
Infrastructuur oplossingen (IaaS)
Eventhosting: tijdelijk veel belasting
Offsite back-up
Drukbezochte database intensieve websites

Technieken

Door onze jarenlange ervaring en opgebouwde kennis kunnen wij een maatwerk oplossing leveren op basis van een uiteenlopende hoeveelheid technieken, waaronder:


Load en peak balanced hosting
Hoge beschikbaarheid platform
Caching
Data replicatie en failover
Datacenter failover
Versleutelde VPN verbindingen
Applicatie gebaseerd platform

Onze klanten zijn ons visitekaartje

In de afgelopen 12,5 jaar hebben we een divers klantenbestand opgebouwd waarvoor wij de meest uiteenlopende hosting oplossingen leveren. Van een High availability platform tot applicatie servers. Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.2 en 100% zal ons aanbevelen.

FHM
Veiligheidsregio Zuid-Limburg
HP/De Tijd
XSENS
Wayne Parker Kent
Uit Pauline's Keuken
Chickslovefood
P&P Company
Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Culy
Pixion
Receptenmaker

Neem contact met ons op

Elke maatwerk oplossing begint met een vrijblijvende prijsopgave in de vorm van een door ons uitgewerkt voorstel. Vertel ons precies waarnaar u op zoek bent en wij zorgen ervoor dat u een door ons uitgewerkt voorstel ontvangt.

Neem contact met ons op

Samenwerken

We geloven niet in een klant-leverancier relatie. Wij werken samen met onze klanten. Door samen te werken kan er snel worden geschakeld en ontstaat er de best mogelijke oplossing. Samen groeien we verder.

Samenwerken
Chat met ons