Hosting en Culy

Op Culy.nl wordt je dagelijks geinspireert met artikelen waar het water je van in de mond loopt. Honderdduizenden voedselliefhebbers weten Culy ondertussen te vinden en de redactie zorgt er dagelijks voor dat zij toegang hebben tot ondere andere de talloze recepten en hotspots welke op de website te vinden zijn. De website is ondergebracht op een speciaal voor WordPress geoptimaliseerd webhosting platform welke bestaat uit meerdere servers en load loadbalancers om al het verkeer goed op te kunnen vangen.

Neem contact met ons opWij helpen u vrijblijvend bij het uitzoeken van de hostingoplossing welke voor U geschikt is.

€ 2,- per maand bestellen

webhosting

inclusief10 GB schijfruimte inclusief100 GB dataverkeer per maand vanaf € 2,- per maand
Gratis .nl-domeinnaam!

webhosting plus

inclusief 10 GB schijfruimte inclusief ∞ GB dataverkeer per maand vanaf € 6,- per maand
Gratis .nl-domeinnaam!

Van webhosting tot serverpark

Culy begon destijds op een één van onze webhosting pakketten maar al snel groeide de populariteit van de website zo explosief dat een overstap naar een eigen Cloud VPS platform de meest logische vervolg stap werd.

Voor WordPress geoptimaliseerd

Net zoals veel andere websites maakt Culy gebruik van WordPress. De (web)hosting omgeving is volledig geoptimaliseerd voor het gebruik van WordPress waardoor de gehele beschikbare capaciteit optimaal benut wordt.

Geen klant is hetzelfde

Met meer dan 10 jaar ervaring op de hostingmarkt hebben wij een schat aan kennis en ervaring welke wij inzetten om de groei van uw website, app of product succesvol te laten verlopen. We staan voor u klaar en denken graag met u mee.

Geef uw website de ruimte

We hebben veel ervaring met het begeleiden van opkomende websites bij hun groei. Begin met één van onze webhosting pakketten en groei probleem- en zorgeloos uit tot een website met tien- of honderdduizenden pageviews per dag.

Wat zegt Wayne Parker Kent?

"Onze sites worden dagelijks door tientallen duizenden mensen bezocht. Het laatste dat die bezoekers willen zien is een site die uit de lucht is. Xynta is pro-actief, denkt altijd mee en zorgt ervoor dat al onze sites probleemloos draaien. Wij zijn een zeer tevreden klant."

- Slaven Mandic, www.wayneparkerkent.com

OVER ONS

We zijn een servicegerichte hosting provider uit Zwijndrecht met meer dan 10 jaar ervaring.

Bij ons kunt u onder andere terecht voor een groot assortiment betaalbare domeinnamen, betrouwbare webhosting-, configureerbare cloud vps- en uitgebreide colocatie pakketten.

ONDERSTEUNING

We zijn op het moment gesloten. Morgen zijn we om 9:00 weer geopend.stuur een e-mail open een ticket

© 2004 - 2015 xYnta Internet Solutions

Alle rechten gereserveerd. Alle prijzen zijn ex. 21% BTW tenzij anders vermeld.

xYnta Internet Solutions