Juridische documenten

Belangrijke documenten

Hier vertellen wij u meer over de voor onze diensten en dienstverlening belangrijke documenten zoals onze algemene voorwaarden, verwerkersovereenkomst, de notice and takedown procedure en meer.Onze juridische documenten

Onze juridische documenten

We geloven niet in "kleine lettertjes" en verborgen voorwaarden, daarom hebben we al onze zogeheten juridische documenten waaronder onze algemene voorwaarden, de verwerkersovereenkomst en privacy verklaring duidelijk inzichtelijk gemaakt op onze website.

De documenten zijn niet alleen online te bekijken maar kunnen ook met de download knop bovenaan elke pagina snel en eenvoudig in PDF formaat worden gedownload.

Als wij een wijziging aanbrengen aan één van deze documenten dan zullen wij u hier, als klant, over informeren en zo duidelijk mogelijk uitleggen wat er is aangepast en waarom.

We houden deze voor onze dienstverlening noodzakelijke documenten graag zo simpel en begrijpelijk mogelijk. Hier wordt dan ook veel tijd en moeite aan gespendeerd. Als u na het raadplegen van één van de onderstaande documenten een vraag heeft dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten welke wij u leveren. U wordt gevraagd hiermee akkoord te gaan elke keer als u een bestelling plaatst via onze website.

Notice-and-takedown procedure

Notice and takedown procedure

We hebben een duidelijk en gemakkelijk te begrijpen notice-and-takedown procedure. Als u constateert dat er onrechtmatige of strafbare inhoud op één van onze hosting diensten is gepubliceerd kunt u dit doormiddel van het hiervoor bepaalde formulier bij ons melden.

Na ontvangst van uw melding zullen wij deze binnen 10 werkdagen in behandeling nemen. Wij houden u vanzelfsprekend op de hoogte over de voortgang van de behandeling van uw melding.

Indien wij constateren dat er inderdaad sprake is van onrechtmatige of strafbare inhoud op één van de door ons geleverde hosting diensten dan zullen wij deze, eventueel afgedwongen, offline halen.
Stuur ons een bericht