Uw domeinnaam verhuizen

Het verhuizen van uw domeinnaam hoeft niet ingewikkeld te zijn. Om u te helpen hebben we hieronder een stappenplan voor domeinnaam verhuizing samengesteld welke u kunt volgen voor het stressvrij verhuizen van elke domeinnaam.

Het verhuizen van een domeinnaam kan voor iemand die dit niet dagelijks doet best ingewikkeld overkomen. Elke domeinnaam extensie houdt er zo z'n eigen regels op na en het minste kan de verhuizing doen mislukken.

Om u te helpen bij domeinnaam verhuizing hebben we hier een stappenplan voor u samengesteld om het verhuizen van uw domeinnaam stressvrij te laten verlopen.

Mocht er ondanks een goede voorbereiding toch iets niet goed gaan dan staan wij vanzelfsprekend dag en nacht voor u klaar. We helpen u graag bij het verhuizen van uw domeinnaam en adviseren u graag over de benodigdheden van een succesvolle verhuizing.

Wat heeft u nodig

Om zonder problemen te verhuizen heeft u bepaalde dingen nodig waaronder een verhuiscode en soms moet de domeinnaam ontgrendeld worden. Klik hier voor een overzicht van alles wat u nodig heeft.

Wat heeft u nodig

Hoelang duurt verhuizen

Dat is afhankelijk van de domeinnaam extensie. De meeste extensies zijn direct of binnen een uur verhuist terwijl het bij andere tot 10 werkdagen kan duren. Klik hier voor een overzicht per domeinnaam extensie.

Hoelang duurt verhuizen

Tijd om te verhuizen

Nadat u uw domeinnaam heeft besteld gaan wij deze voor u verhuizen. Als er ondanks uw goede voorbereiding toch iets mis gaat dan sturen wij u hierover een e-mail en vertellen wij u hoe u het probleem kunt oplossen.

Tijd om te verhuizen

Een goede voorbereiding

Een goede voorbereiding is belangrijk, zorg ervoor dat u klaar bent voor de verhuizing van uw domeinnaam. Als u van plan bent een webhosting pakket te bestellen dan hoeft u de domeinnaam niet los te bestellen.

Een goede voorbereiding

Uw domeinnaam verhuizen

Nadat u zich goed heeft voorbereid op de verhuizing van uw domeinnaam kunt u deze direct hier bestellen. Nadat u heeft besteld zal de domeinnaam verhuizing automatisch in gang worden gezet.


Stuur ons een bericht