Uw Domeinnaam Verhuizen

Als u al een Domeinnaam heeft dan helpen wij u deze gratis Verhuizen. Hier beantwoorden we een aantal veel voorkomende vragen en hebben we een aantal aandachtspunten voor U op een rijtje gezet zodat u goed voorbereid begint aan de verhuizing van uw Domeinnaam. Zo vertellen wij u over het opvragen van uw Domeinnaam Verhuiscode, het ontgrendelen van uw Domeinnaam en het per e-mail goedkeuren van de door u aangevraagde Verhuizing.

Benodigdheden

Voor het verhuizen van een domeinnaam heeft u meestal een verhuiscode nodig. Hetgeen wat u nodig heeft is afhankelijk van het soort domeinnaam welke u wil gaan verhuizen. Op onze support pagina's hebben we een overzicht gemaakt van de benodigdheden per Domeinnaam extensie.

Tijdsduur

De duur van een domeinnaam verhuizing is afhankelijk van het soort domeinnaam welke u verhuist. Sommige domeinnamen zoals .nl, .be en .eu worden binnen een dag verhuisd terwijl de verhuizing van andere domeinnamen zoals .com, .net en .org tot wel 10 werkdagen – na goedkeuring – kan duren.

Verhuizen

Nadat u uw domeinnaam heeft besteld gaan wij deze voor u verhuizen. Mocht er onverhoopt iets misgaan dan ontvangt u hierover een e-mail waarin wordt toegelicht wat er fout is gegaan en hoe u dit probleem kunt oplossen. Wij kunnen u helpen bij het verhuizen van uw domeinnaam.

Voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk, zorg ervoor dat u goed voorbereid bent als u uw domeinnaam gaat verhuizen. Besteld u een Webhosting pakket – u hoeft de Domeinnaam dan niet los te bestellen – dan zal de domeinnaam na een succesvolle verhuizing automatisch hieraan worden gekoppeld.

Als uw domeinnaam of domeinnamen op dit moment bij een andere hostingprovider hebt ondergebracht dan kunt u deze naar ons verhuizen. U kunt hierbij gebruikmaken van de hierboven genoemde tips en instructies. Is de domeinnaam door één van onze andere klanten vastgelegd en wilt u de domeinnaam overnemen dan kunt u een pull verzoek doen. Een pull verzoek is gratis, u wordt pas bij verlenging van de domeinnaam gefactureerd.


Wilt u een groot aantal domeinnamen tegelijkertijd naar ons verhuizen? Neem dan contact op of gebruik de Neem contact met ons op knop rechts onderaan onze website.

.NL domeinnaam

€ 6,00 excl. 21% BTW per jaar

.BE domeinnaam

€ 8,00 excl. 21% BTW per jaar

.DE domeinnaam

€ 17,50 excl. 21% BTW per jaar

.EU domeinnaam

€ 9,49 excl. 21% BTW per jaar

.COM domeinnaam

€ 9,99 excl. 21% BTW per jaar

.NET domeinnaam

€ 9,99 excl. 21% BTW per jaar

.ORG domeinnaam

€ 10,79 excl. 21% BTW per jaar

.FR domeinnaam

€ 25,00 excl. 21% BTW per jaar

Over ons

We zijn een servicegerichte hosting provider uit Zwijndrecht met meer dan 12 jaar ervaring.

Bij ons kunt u onder andere terecht voor een groot assortiment betaalbare Domeinnamen, betrouwbare Webhosting-, Managed Premium en Power VPS- en uitgebreide Colocatie pakketten.

Ondersteuning

We zijn op het moment gesloten. Maandag zijn we om 9:00 weer geopend. U kunt ons e-mailen of een nieuw ticket openen.

Volg ons op Google

INteracteer met ons